Mryy01 YigitPoyrazMomm olamıyorum sakin sürekli evham halindeydim ben bildiğin zangır zangır titriyor içim uykudan uyanıyorum bi anda ya birşey olursa diye😓😓😓
Mavimi Mryy01 ilk gebeliğimde 8+6 da duymuştum sonra kaybettim maalesef bu yeni gebeliğimde 6+4 de hem gördüm hemde duydum kalp atışını ♥️
Alizee Aslan10 benim göbeğimde gr yağ yok ama 7 de duymuştum 😁 döllenmekle alakalı. Bazen kalp atışı duyulmuyor ama usm de gözüküyor. Böyle kalbi sana göz kırpıyor gibi oluyor ☺️
Aslan10 Alizee ben alttan 5 de üsten 6 da duydum kişiden kişiye degir bence 10 a kadar telaş yapmaya gerek yok diye düşünüyorum bazıları eve makine alıp kalp atışını falan dinliyor çok komik geliyor bana 😂
Alizee Aslan10 evet boşu boşuna tedirgin olur insan. Her halde 50 yıl sonra hamileler telefondan bir uygulamadan evse kendileri ultrason yapa bilecek🤣bugün dr gittim randevuyu 1 ay sonraya verdi nasıl dayanacağım 🤣
Aslan10 Alizee devlete gidiyorsan 2 3 hafta da bir alabilirsin randevu canım ben devlete gidiyorum sıkıntım olduğu zaman hemen gidiyroum daha rahat özeller uçmuş yazık vallahi
Aslan10 Alizee ay şaka gibi devlet yakında güzel bi yer varsa daha avantajlı kesinlikle herseyinizle çok iyi ilgileniyorlar. Rabbim kolaylık versin
pelinden Mryy01 5+6da kalp atışını görememiş ve duyamamıştık, doktorum sabret daha cok küçük demişti.. 7+1de kalp atışını duyduk ❤️
YigitPoyrazMomm Mryy01 Allah korusun kuran-i kerim ac oku dinle bol bol Allahın iziniyle bisey olmaz canım😣❤