irem7 Kızlar ben iş sebebiyle doğuda yaşıyorum. Ama doğumum eşimin memleketinde Ankara’da olacak. Bu zamana kadar hep yaşadığım şehirde kontrole vs gittim. Ankara’da ne özel ne devlet hiçbir hastaneyle ilgili bilgim yok. Herhangi bir hastanede doğum yapan öneren var mı acaba? Hem hastane hem doktor ismini belirtirseniz çok sevinirim. ✨🌸
MaviK irem7 batıkent Medicalpark Ahmet Süha Özer doktorum. İlk doğumu da ikinciyi de nasipse orada yapacağım. Ben çok memnunum doktorum için tercih ettiğim bir kurum. AraştırmNı tavsiye ederim
Aydanur06 irem7 ilk dogumumu kecioren medicalparkta yaptim ulviye hocada simdi hamileyim yine kendisinden paket aldik. İlk dogumumda memnun kaldigimiz için bundada tercihimiz oldu ❤️
Gulcan0643 irem7 gebeliğimin ilk ayından beri etlik lokman hekim hastanesine gidiyorum doç Dr Elif terziden çok memnunum 20 bine paket aldım
Misal5 MaviK merhabaaa :) Ben de Süha hoca takipliyim, entrylerinizi okudum da ölçüm farkı neyden kaynaklanıyormuşum buldunuz mu? Süha hoca tekrardan konuyla ilgili bir şey dedi mi ? Bir deee memnun musunuz medical park’tan? Süha hoca çok deneyimli biri
Hafizebirhanim Fatma bolkan klinikte calisan bi doktor, bi anne bi abla desem daha dogru olur. Dha dogum yapmadim ama yakinimdan cok gidip memnun kalan var sadece biraz dogalliktan yana (: dogum yaptirdigi hastane koru galiba (:
irem7 Hafizebirhanim doğum ücreti ne kadar acaba bir de hangi hastanede yaptırıyor doğumu biliyor musunuz
Gmzdgy Haccettepe de doğum yapan arkdasmm oldu doktorlarından da cok memnunlar. Özgürdü sanırım doktorun da adı
Hafizebirhanim irem7 hastane olarak koru ozel hastane diye biliyorum, fiyatida tam olarak bilmiyorum malesef
Hafizebirhanim sumeyra14 evet diyebilirim, normal dogum ve ssvd icin nasil ne yapmamiz gerektigini soyluyo, isinde ve yerinde en iyi doktor bence