Meli-sa Kızlar alttaki iki gün önce yaptığımda çıkmıştı net görünüyor adetimde 3 gün gecikti bugün eşim artımed hamilelik testi almış ama onlar negatif günler öncesinde yaptığım testlerde hep silikti bu srtımed mı yanlış veriyor yoksa hamile değilmiyim
Myasminn Meli-sa bulabiliyorsan surelab marka almanı öneririm. Testte pozitif gördükten iki gün sonra kan değerim 28 çıkmıştı yani yaklaşık 10lu değerleri bile algılıyor.
Byzguclu Meli-sa kan testi vermen daha iyi olur bence bende bunda yaptım testi çok çok silik bir çizgi çıkmıştı kan testi yaptırdım hemen bi saat sonra 24.5 lik değerimi göstermişti yani
Meli-sa Gizemmm35 alltaki test üç gün falan oluyor yapalı yaprığımda böyle değildi yeni yeni öyle oluyor bende anlamadım o kadar test yaprım silik çıktı ama bugünkiler negatif en iyisi yarın kan vereyim
rumeyshaan Meli-sa bence kan verin cunku bende iki tane test yaptmistim birinde poztof digerinde megatif cikti kan verdigimde de beta 31 cikti su anda 30 haftalik hamileyim
Zehra_25x Meli-sa cnm ben hic guvenmiyorm bu teste erken gebelik testi al ve ac karnina yap daha net cikiyor.