Regl 3. Günü görüşmeye gidiyorsunuz ilk iğnelerinizi veriyorlar 4-5. Gün muayeneye gidiyorsunuz yumurtalarınız ölçülüyor biçiliyor 3-4 gün sonra bir daha gidiyorsunuz bu süreçte tabi ilaçlar devam daha sonra çatlatma iğnesi oluyorsunuz 10. Gün falan yumurta toplama işlemine gidiyorsunuz opu deniyor sabah erken saatte yatış yapıyorsunuz erkenden de işleme alıyorlar anestezi altında 20 dakikalık ağrısız bir işlem uyanınca hiç rahatsızlık yok hafif hafif belki ağrı olur ama hiç rahatsız etmez daha sonra embriyolog arar bilgi verir gün verir rahim duvarınız müsaitse 3-4-5-6. Günlerden birinde transfer işlemi oluyor o da rahat bir işlem tuvalete sıkışık olmak zorluyor ama embriyolog gelip size fotoğraf veriyor izliyorsunuz işlemi dikkatiniz dağılıyor sonrasında benim tavsiyem evde çok çok yatmayın asla ama asla 10. Günden erken test yapmayın havuç suyu kefir çiğ kuruyemiş tüketin zaten yasakları doktorunuz söyler şimdiden hayırlı olsun çok keyifli bir süreçti benim için çocuk yapıyorsunuz sonuçta tedavi olarak düşünmeyin çocuk yapıyorsunuz çok keyifli çok eğlenceli hemşireler bile şaşırmıştı bana gülüp eğlenerek gidip geliyordum ameliyathaneye üstelik sistit falan da oldum ben cok ağrılı geçti ama güzeldi size de nasip olsun inşallah güzel bir süreç 🥰