Aaa122 cokkasmabeabi yaa gerçekten 😂😂 benim de bi kızım var şimdi hamileyim merak ediyorum cinsiyeti ya
ozge_3481 Ben bekarken yaptığım bir erkek bir kız çıkmıştı. Doğru birinci oğlum oldu ama 2. De tutmadı o da erkek. Karnımda yapıyorum kız çıkıyor. Ben bu teste inanmıştım aslında:)
Aaa122 ozge_3481 ya bende şimdi 10 haftalık hamileyim direk ileri geri gidiyor erkek çıkıyor merak ediyorum valla
ozge_3481 Aaa122 bende çok merak ederek ve inanmak istemesemde inanarak yaptım ama yanlış çıktı bende
Aaa122 ozge_3481 ben inanarak yaptım ya çünkü çok merak ediyorum 😂 keseye göre tahmin yapıyorlar hepsine inanıyorum 😂😂
ozge_3481 _Rabia- saç telinize veya bir ipe alyansınızı takın hamileyseniz karnınıza koyup kaldırın ileri geri yapıyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa kız
ozge_3481 _Rabia- hamile olmayanlarda yine ip veya saç teline koyup avucunuzun içinde 1. Koyup kaldırıyorsunuz ileri geri erkek yuvarlak kız 2. 3. Böyle devam ediyorsunuz. Kaçta durursa o kadar koz veya erkek çocuğunuz olucak deniyor
ZeynePerolLl Bende annemde yaptim 8 çocuğu da doğru çıktı etraftakilere yaptim hepsi doğru çıktı ama kendimde yaniltacak gibi duruyor ilk erkek çıkmıştı doktor kıza benziyir diyo bakalim
Myasminn Aaa122 ilkinde tuttu erkek çıkmıştı oğlum var. Şimdi de kız gösteriyor ama cinsiyetimiz henüz belli değil ☺️
Aaa122 ozge_3481 nasıl yaptınız siz ben yüzüğü bağladım saçıma karnımın üstünde direk kaldırdım sağ elimle ileri geri gitti hep hiç değişmedi 2,3 kez yaptım aynı
_Rabia- ozge_3481 ben 35 haftalık hamileyim De bı turlu cinseyeti ogrenemedim çünkü bebegim ters bı kız dediler bı erkek bende sonucu merak ediyorum 😊