Byn123- Bu haftada bebeğiniz normal doğum pozisyonunda mı acaba benim bebek hala dönmemiş benim gibi dönmeyen var mı
Dila5 Ya kızlar bi de son haftalarda hareket azalır derler. Ama aşırı şiddetli şekilde hareket ediyor canım acıyor dicek kadar var çok şükür ama bu da normal mi ya sizde nasıl durumlar
Aysenur68 Dila5 37+3 biraz önce ağrılarımdan doğru doktordan geldim enfeksiyon çıktı. Şimdiye kadar hiç çıkmadı ilaç yazdı ilki sezeryan inş pazartesi günü gün verir de bayramdan önce alır ya ilk çocuğum da arıfe günü doğdu Buda bayrama denk geliyor 😂
canancaglayan Benimde 37+5 bugün belimde aşırı ağrı ve sırtlarımda hafif ağrı hissediyorum, bebiş şuan 3500 kg son ana kadar normal doğum görünüyor ama yapamazsan sezeryan olacak dedi bir de izne ayrılıyor doktor bu hafta 😏
Ezgi21 SheeR bende de mide yanması oluyo ilk hanileligimde mide koruyucu verdi doktor o rahatlattı ikinci hamileligimdede tekrar başladı gene mide koruyucu kullanıyorum başka türlü gecmiyo diğer mide ilaçları fayda sağlamıyor bana malesef
minigim1669 September_ 34+2yim aynı şikayetler bende de var acaba doğum belirtisi olabilir mi? İlk gebeliğim korkuyorum 🥺
Minyonz Dila5 Bizde 37+1 olduk. Ayak yanmasi bende de var ozellikle ayaklarimin altından ateş çıkıyor sanki. Şiddetli bel ağrısı yaşıyorum bi de hafif fıtık var belimde :(( yürüsem ağrıyor yatsam ağrıyor. Tabii beyfendinin tekmelerde kuvvetlendi iyice ayaklarini midemden cikaracak diye korkuyorum 😂 acaba ne zaman dogururum meraktayim😊 Dila5
Emiinnee Dila5 38+4 bizde iki gündür cok fena sanki patlicam ay Yemek yiyemiyorum ac oldum halde cok baski yapiyor ara ara agri giriyor alt trafima Ve kasiklarim cok agriyor heralde yakinda gelicek Insallah hayirlisiyla hemen gelir
Feyzafeyza123 September_ normalmi yoksa sezeryanmıydı erkek bebek daha geç gelir diyolar ama bende bugün 37 artı sıfırım☺️
Feyzafeyza123 Dila5 valla ben aşırı aşırı kılo aldım kapılara sığmıyorum denen kışı o benim sabırla beklemeye çalışıyorum kafama takmadan 37 artı sıfırım bugün bakalım planlı sezeryan düşünüyorum fakat önümüz bayram o kötü denk geldi 39 artı sıfır olsun istiyorum organ gelısımı açısından oda bayrama denk gelıyo artık bıkmıyorum nasıl olcak sağlıkla gelsınde