naneliseker_ Kivircikkuala çatlama zamanı oluyor genelde şeffaf. Ama değişir tabkki akinti beyaz veya şeffaf değerli gunlerdesin demek zaten :)
Kivircikkuala naneliseker_ evet bu ay yürüyüş yaptım tempolu normalde 16. Günden sonra olurdu yumurtlama ve şaşkınım çünkü 12.günümdeyim 😍 faydası olmuş yürüyüşünnn
naneliseker_ Kivircikkuala tabkli hareketin baya faydası var 3 gün veya 4 gün değerlendirin sperm sorunu yoksa :)
Kivircikkuala naneliseker_ sperm sorunu yok ama ileri hareketli düşük bende 2 gün arayla olsun diye düşündüm geçen ay gün aşırı yaptık olmadı bide ben tek tüplüyüm
OnlyBaby Kız benim gene hiç akıntım yok çatlama oldum vs, olmadığım zaman akıntım oluyordu. Pehh anlamadım gitti bugünde temizlik yapayım dedim aklıma gelmesin diye ama hala akıntı yok ahshshs
Kivircikkuala OnlyBaby o zaman bu gece bam bam 😃 7.10. Günleri değerlendirdim saat itibariyle 13.gündeyim değerlendircem eve gideyim 😃😃
naneliseker_ Kivircikkuala tek tüplü çok gebe olan var :) gün aşırı yap daha iyi riske atma 1 gun dolu 1 gün boş sıkıntı olmaz inşallah:)
Kivircikkuala naneliseker_ aşkım eşimin ileri harekette sorun vardı ilaçla düzeldi o yüzden bilemiyorum 😕