Kyaa1204 https://www.hizliresim.com/7dzlsyq Son ayda ayağın böyle şişmesi normalmi bide kızarıyor niyeyse
Sumeyyeae Kyaa1204 normal olmayabilir protein kaçağı falan yada tansiyon bakıyolar diye biliyorum bence Dr başvurun
1mucize Kyaa1204 benim hamilelikte hiç ayaklarım şişmedi ama doğum yapıp eve geldiğim gün sağ ayağım aynı sizinki gibi çok şişmişti bilek kısmı ağrıyordu. Tuz+sirkeli su yaptım ayaklarımı suyun içine koydum sol ayağımla sağ ayağıma basa basa aynı şekilde sağ ayağımla sol ayağıma basa basa masaj yaptım çıktıktan sonra kardeşime masaj yaptırdım bastıra bastıra biraz şifa buldum iyi geldi bana sende bi dene istersen inşallah iyi gelir 🎈bide ayakların hep yüksekte olsun hareket ettir ileri geri doğru oturduğun yerden
Kyaa1204 Sumeyyeae tansiyonum normal ama protein kaçağını bilmiyorum kandan mı bakılıyor kan tahlillerimide yaptırıyorum sürekli
turan123- Sumeyyeae Bu nedenle fazla ödem nedeniyle 15 gün önce 30+4doğum yaptım protein kaçağı varmış ihmal etmeyin
Deletedmom_106 Kyaa1204 normal olmayabilir bunu sadece dr bilir. Kuzenimin yüksek tansiyondan şişmişti arkadaşımın ödemden. Bunu biz bilemeyiz ihmal etmeyin gidin gösterin
Sumeyyeae Kyaa1204 evet knda çıkıyor benimde bacaklarda şiş olmuştu öyle olunca tansiyon çıkmaması lazım gebelik zehirlenmesi oluyor o yüzden tansyonuna dikket et
kubraselcuk Kyaa1204 benimde böyle canım akşam dinlenince biraz iniyor ama sabah işe gelince yine aynı
Findukli_Lokum Kyaa1204 son aydayım, aynı böyle şiş ayaklarım, 43 numara oldu ayaklarım 😅 ayakta kalmadığım halde şişiyorlar, ödemden. Birisi protein kaçağı olabilir demişti idrar verdim çıkmadı. Bol su içmek, tuzu bırakmak ve hep yüksekte tutmak lazım
kubraselcuk Findukli_Lokum bir de herkesin bünyesi farklı bazısı şişiyor bazısı şişmiyor hemen herkes ayy aşırı şişmiş🙄 diyor canımı sıkıyorlar 😀😀
Nunuuh Kyaa1204 Bu ne ki bende bunun 2 kati şişiyor.Parmaklarim ellerim her gun boyle.Doktor normal dedi su ic tuzu azalt dedi ayakta çok durma dedi