Ozde0502 Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Ölmüş bir yakınınızın mesela abinizin ablanızın kaybettikten sonra yeni doğmuş bir bebeğe ismi koyulur mu ? Bir Kısım koyulmaz diyor bir Kısım ne olcak diyor sizin öneriniz ne ?
Aysee1123 Ozde0502 O durumu yaşayıp tatmadan koymak isteyip istemeyeceğimi şuan kestiremiyorum şahsen 🤔 Koymak isteyenede koymayanada saygı duyarım herkesin duygu düşüncesi farklı olabilir elbet bu konuda hassas bir konu
Meiss Ozde0502 Tabiki koyulur cevremde de cok tercih eden var ama ben şahsen koymak istemezdim.çocuga her seslenişimde üzülürüm daha çok aklıma gelir etkilenirim falan diye istemezdim
tubimom Ozde0502 şahsen ben koymak istemiyorum kaderinde çağrışım olabiliyormuş oğlum olacak eşimin kuzeni depremde vefat etti onun adını mi koysak dedi istemedim benim amcamda trafik kazasında vefat etmiş kimse koymadı ismini
adenimm_ Ozde0502 bence kesinlikle konulmamalı diye biliyorum ben o negatif enerjiyi çocuklar ağırlık olarak taşırmış isim konusu sizde de mi sıkıntılı😒
Busrabulduk- Konulur canım neden konulmasın ki benim çevremde yakınlarının adını yaşatan çok tabi bu anne ve babaya kalmış birşey🌸
Ozde0502 Meiss evet biz de zaten sadece eşimle bizim aramızda kalacak şekilde ikinci isim olarak koymak istedik kimse bebeğimizin yüzüne yüzüne ağlamasın sadece maneviyatını biz bilelim diye çünkü dünya iyisi bir adamdı.
Ozde0502 Biz aslın da eşimle abisinin ismini çok koymak istiyorduk tamamdık da (abisi feci bir kazada vefat etti) sonra tesadüf ki telefonda bir şeylere bakarken üst üste konulara denk geldim koyulmaz etkileşimle bebeğe geçer bebek de kaderini yaşar diye.
Ozde0502 tubimom evet aslında tam olarak bunu demek istedim. Bir yer de okudum çok yakınınızın ismini koyunca bebekle etkileşim oluyormuş. Özellikle hane içinde ki isimler anne baba abi abla kardeş.
baybarsmom tubimom evet doğru her cocuğun ismi kendine özgü olmalı. O kişinin ismine niyetlenip koymak onun enerjısını cagırmakmıs hiç gerek yok bence. Her cocuk özgün olmalı. İlla ismiyle yâd etmeye gerek yok
tubimom Ozde0502 evet bende öyle düşünüyorum sonuçta onun ismi diye o niyetle konuyor illa etkelenilir yani ayrıca o yaşamış ismiyle ölmüş ne bileyim tekrardan olacağına yeni bir kişilik olsun yalnis mi düşünüyorum acaba bilmiyorum ama bence herkes kendine özel olsun
adenimm_ Ozde0502 ben isim astroloji sayfalarına da bakıyorum hep ınstagramda öyle diyolar kaderi benzer ağırlık olur vs diye inşallah eşiniz inatlaşmaz
tubimom baybarsmom evet şimdi ölen çocuk 22 yaşında gencecik nasıl onun ismini koyarım yani bana ağır geliyor
Ozde0502 adenimm_ sanmıyorum inatlaşacağını sadece ikimiz de koymak istiyorduk ben bi anda bu düşünceleri söyleyince birazcık üzüldü tabi ama bakalım. Belki tüm bunlar doğru olmasa bile insanın içinde ki şüphe bile insanı kahreder.