Ozge56 Arzu46 poşet poşet yerim yani allahim ağzım sulandı daha yeni yedim oysaki. Birde bu ara yedi dünya meyvesini taktım ekşi ekşi
Fatmayagiz Ya ben herşeyi aşeriyorum. Gördüğüm tarifleri pasta böreği. Dondurmayı falan. 32+0 bugün ve napcam bilmiyorum ☺🤦♀️
Gulden91 Valla olabilir atalarımızın sözü var ya ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı diye ondan merak önceden ultrason mu varmış kdkdk 😀
3prens1prensesmom Arzu46 ayy sorma kiraz diye diye öldüm bittim🙈🙈 marketten aldim ama istedigim gbi degildi 🤣 en son kayinpederin bahcedeki kiraz agacini yedim bitirdim🙈🙈🙈🙈🙈 daha olsa yerim🤣
Kukulikukuli12 Arzu46 hahahha Sivas yöresine ait ot 🤣🤣🤣🤣🤣 ıspanak gibi yemeği yapılıyor. Tokat tarafında falanda oluyor tatsız tuzsuz bişey, 🤣🤭
Arzu46 Sermec27 inşallah .Ama kızın olcak hiss ediyorum😋.Banada söylersin .Allah gönlünüze görə versin doğruldan sonrada sevecen zaten isder kız olsun isder erkek candan kandan oluyor çünki
Tugraseda Arzu46 bamya yemeği aşerdm😂 allahtan arkadasım buzluğuna koymus gecen kıştan. O konserveler falan yasak zaten bulamıycam diye aklm cıkmıştı, canım arkadasım benm hala dua ediyorım😁