Munevver_bozdogan Çatlatma iğnesi olup hamile kalan var mı ? Ve ne kadar süre sonra hamile kalıyor çok uzun sürüyor mu.?
Semagzll Munevver_bozdogan ben ilk geçen ay denedim bugün adet oldum bu ay yine denicez canım ilk ay olan da var tabi
Nursah2 Munevver_bozdogan bende çatlatma iğnesi vuruldum tatlım. Yumurta büyütme işlemi ile beraber. İlk ayda hamile kaldım. Şuan 7 haftalık ikizlere sahibim çok şükürrrr☺️
Prenses_18 Munevver_bozdogan Allah nasib eder İnşAllah. Ben ilk ayda kaldım. Önce famera sonra catlatma ipnesi oldum şu an hamileyim çok Şükür. Allah tüm bebek isteyenlere nasib etsin🌸
Minnosunannesi_2 Munevver_bozdogan ilk klomenle yumurtami büyütüp çatlatma iğnesi yaptık ama bir gebelik oluşmadı diğer ay yumurtalarimi iğne ile büyüttük aşılamaya başladık çatlatma iğnesi kullandım iki gün sonra aşılamaya gittik ve yumurta catlamamisti aşılama iptal oldu ben tam umudumu kesmisken ay sonu gebelik haberini aldım umarım olumlu sonuçlar alırsınız sizde
Munevver_bozdogan Nursah2 Nursah2 Allah analı babalı büyütsün 😊🙏🏻 peki bütün aşılamalarda ikiz mi oluyor ? Tüp bebekte duydum da normal çatlatma iğne yapanda da mı ikiz oluyor ?
OnlyBaby Nursah2 ayyyy çok tatlısınız ya bende ikiz isterdim hep inşallah olur ya… çatlama iğnesi vuruldum.. aile geçmişinizde varmıydı ikiz
Nursah2 Munevver_bozdogan Aminnnn ❤️ hepsinde ikiz olmuyor tabi ama gebe kalma şansını arttıyor. Genel olarak tek bebek duydum bende ama ikiz olma ihtimalide artıyor. Sonrası Allahtan tabi 😅
Nursah2 OnlyBaby hayır bende yada eşimin ailesinde ikiz yok diye biliyorum. Bende hep ikiz isteedim önceden ama olma şansı gende olmayınca pek beklemiyordum. Ama bakkk sonuç 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallahh. Bu tedavilerde ikiz olma şansı normalden hep fazla 😉🍀
Lilosss Minnosunannesi_2 iğne kullandığınız ay hamile kaldınız değil mi yani iğne etkisiyle değil de sonradan kendiliğinden çatladı galiba
Merve1616 Munevver_bozdogan Femara kullanıp yumurtalar büyüdü.İlk aydan çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.Su an 25+3 teyim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸
Minnosunannesi_2 Lilosss evet doktorum aşılama yapmadı kendiliginden catlayabilir catlamayabilir de dedi elhamdülillah çatladı darısı isteyen tedavi gören tüm kız kardeslerimin başına İnsaAllah
Umut5135 Gecen ay femara ovitrelle ve duphaston macerası bütün gebelik belirtilerini yaşadım testte silik 2. Çizgi ile büyük heyecan büyük bir yükselme ve kanda betahcg 0.0 8 saat sonra regl ile çöküş buda benim hikayem😏
Lilosss Minnosunannesi_2 cevabınız için teşekkür ederim ben de dün ovitrelle oldum bu 2. Ayım . Benim tek endişem yumurtalarımın çatlamadığını düşünüyorum hiç bir ağzı sızı hissetmiyorum ve daha öncesinde de ovülasyon testi yapıyordum hep 1 hafta boyunca pik görünüyordu yani çift koyu çizgi . Umarım çatlamıştır ya da çatlayacaktır bu ay
Minnosunannesi_2 Lilosss inşaallah söyle soylim ben ilk ay iğne yaptirdigimda çok ağrım vardi kesin oldu dedim olmadı ikincide de hiç umudum yoktu ağrım yoktu çünkü ama Allah büyük sizinde olur insaAllah
Lilosss asya2425 ya işte bilmiyorum ki genelde ağrı oluyor diyorlar ben hiçbir şey hissetmiyorum ovülasyon testlerinde de yumurtlama görmeyince dedim çatlamıyor mu benim yumurtalar acaba diye ama bilmiyorum tabi belki de çatlıyor