Asel-mina3465 Hamileliğinizde çocuğunuzun cinsiyeti farklı olduğu halde yaşadıklarınız benzer miydi?koku hassasiyetiniz,bulantılarınız,yedikleriniz, Yemedikleriniz ve canınızın çektiği şeyler
Aaa122 Asel-mina3465 valla bende az önce o soruyu sordum 10 haftalık hamileyim çok kötü bulantı var ama canım hep et çekiyor merak ediyorum cinsiyeti😂
H1z2a3 Asel-mina3465 üç kızım var ve büyüğümde hep turşu ekşi yerdim ikincide tatlı yerdim üçüncüde tuzlu yerdim 🤣 ama üçünde de bulantım kusmam olurdu bide asla süt ve süt ürünleri yiyemezdin üç kızı da da bu 4. Hamileliğim cinsiyetimiz belli değil ama bunda süt ürünleri de herşeyi de yiyorum tatlı tuzlu ekşi hiç fark etmiyor ve bunaltım yok denecek kadar az kusmadım ama arada bir bulantı geliyor oda birşeyler yediğimde geçiyor kusmam da olmadı henüz 12+2 bakalım farklı gibi bu umarım cinsiyeti de farklıdır😅
anapanda12 Asel-mina3465 oğlumda turşulardan çıkmayan ben kıza hamileyken turşu görmek istemiyordum oğlumda elim ayağım hep üşürken kızımda sıcacıktı oğlumda sadece hafif bulantılar yaşarken kızımda kusmaklardan bi hal oldum oğlumda iştahsızlık varken kızımda doymak nedir bilmiyorum dünyalar kadar fark var benim için ha ama mesela ben ve kuzenim aynı hamileyiz o deli gibi tavuk döner yerken ben et döner çok yedim tavuğa düşman oldum 😅 kişiden kişiye de cinsiyetine göre değişkenlik oluyor
Asel-mina3465 H1z2a3 benimde bir kızım var ve bu hamileliğimde yarı yarıya aynı gerçekten anlayamadım ve cinsiyetide merak ediyorum
Asel-mina3465 anapanda12 ya bazı kadınlarda veya kendimi örnek vereyim bir kızım var bir bebeğimi sekiz aylıkken erken doğumla kaybettim oda kızdı bunun cinsiyetini bilmiyorum ama üçüde farklı ve çok ufak tefek benzerlikler yaşıyorum