Kubra0mehmet Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz sma mı daha iyi bebelac mi günde kaç kere veriyorsunuz
Tomvejerry Kubra0mehmet similar sma vs gaz yaptı hep comformil felan da var bunlaarda ama hiç işe yaramadı He gaz hemde kabızlık yaptı bebelac gold kullanıyorum 1.5 senedir. Aptamil ile içeriği bire bir aynı ama mama meselesi biraz kumar işi her bebeğe farklı etki ediyor canım. O yüzden başlayacağın mamayı stok yama sakın.
gozkarag Kubra0mehmet kuzenim ebe hemşire ek gıdaya geçişinde hip kullandı neden bunu kullanıyon aptamil vs kullanmıyosun dedim en temiz içerik hipte dedi. O yüzden ben de hip kullanıcam oğluşta
tubimom Kubra0mehmet içerik olarak baktığımda golden goat ve baby goat temiz içerikli hepsinden sonra hipp geliyor. Ben bunlardan birini düşünüyorum kızımda similac kullandım ama şu an sıkıntı var sanırım şikayet çok almış
Birikii Bebeğiniz hangisini içerse malesef her mamayı içmiyorlar. Aptamille başladık çok gaz yaptı sma confort a geçtik hiç sevmediler sürekli kustular sonra bebelac gold denedik sevdiler güzel içiyorlar