Busumt 14.haftamdayım sabah oluk oluk kanamam oldu hemen hastaneye koştum plesanta aşağıda olabilir o yapar dedi doktorum serum falan verildi iğne yapıldı ama kanamam hala geçmedi çok korkuyorum yaşayan var mı? Bebek sabah iyiydi
Esracigdem Busumt benzerini yaşadım. Perinatolog görsün kesinlikle. Beni o rahatlattı baya. 2 kere hastanelik oldum. O kanama kolay kolay geçmiyor. Tekti kanama alanım ikiye cıktı dinlendiğim halde.
Esracigdem Busumt kadın dogumcular o olabilir bu yapabilir diyor ama yardımcı olamıyor maalesef. Günde 2 kere fitil atın geçer diyorlar. Keşke o kadar kolay olsaydı
Busumt Esracigdem perinatolog için 20.haftayı bekleyin diyorlar acaba hemen gitsem mi birde bebekte sıkıntı olursa oraya yönlendiriyorlar kafam çok karıştı
Esracigdem Kubraadana3501 evet kanama alanlarıma baktı. Farklı iki tane ilaç verdi. Biri kan durdurucuymuş. Diğeri göbekten progesteron hormonuydu. Kişiye özel veriyor olabilirler bilemiyorum. Su an kanamam baya azaldı lekelenme seklinde kramplarım büyük oranda azaldı. 🌸