erdmdml kızlar yumurtlamamın 7. günü bugün ovulasyon testi yaptım ve iki çizgi hamilelik midir fotoğraf ekleyemiyorum nasıl eklicem yardımcııı olur musunuuuzzz lütfennn
Kediannesi1 erdmdml hayır ovulasyon testi gebelik göstermez bir yumurtanız daha büyüyor ve çatlamış olabilir hala yumurtlamadasınız
Yazmelegi_ erdmdml bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyin çıkan urlyi kopyalayın buraya yapıştırın
Ozoooo erdmdml Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
erdmdml Kediannesi1 o zaman tekrar değerlendirmeye devam mı etmem gerekiyor pek bilgim yok bilgi verir misiniz
Kediannesi1 erdmdml evet tekrar değerlendirmeniz gerekiyor tutarsa geç döllenme denilen olayın olma ihtimali çok yüksek oluyor daha erken zaten yumurtlamadan 7 gün geçmiş bazı aylar olabiliyor böyle
erdmdml Ozoooo  Yazmelegi_ bakar mısınııızz yükledim oldu sanırım
neslisahctnky-554 erdmdml gebeliği böyle göstermiyor canım daha koyu kırmızı gösteriyor bu çatlamış demek şuan