Yoncaburak mrvsrcn valla bende herseyı yıyorum bu kadar dayanamıyorum diyip demedıgım hıc bsey yok ye gıtsın bsey olmaz bu kadar da bsey olur dıye düşünmemek lazım bence sakınan göze çöp batar 😂😂😂
mrvsrcn znkara bende iste vicdan azabı çekmekten korkuyorum bisey olursa diye ama canım da o kadar çok çekiyor ki
znkara mrvsrcn doyacak kadar değilde en azından nefsinizi köreltecek kadar yiyebilirsiniz bence kimsenin haberi olmadan 😎
Bsrakaraboga mrvsrcn ben yedim hiçte bişey olmadı ama baharatı öyle midemi yaktı ki nerden yedim dedim🤭
Hmyraltnts mrvsrcn Ben normalde de seviyorum işkembe yine olsa yine içerim canım sürekli istiyor😂 ama biraz daha zaman geçsin doğumdan önce yine içivem 😅😅
ballikedii mrvsrcn oofff bende aşığımmm 36+4 oldum 1 kere yedim daha 1 kereden bişey olmaz yarım ekmek gömdüm ben wkxkowmcoe
Gmzdgy mrvsrcn mrvsrcn Deren111 youtube da videosu var kendin hesaplayabiliyoshn ben öyle yapmıstmm kolay bişi. Hatta annemde babamda dedemde falanda yaptım hepsi doğru cıktı😃
anapanda12 mrvsrcn asyalı hamileler börtü böcek yiyor da bişi olmuyor biz kokoreçten mi ölcez 😅 ye gitsin
YigitPoyrazMomm mrvsrcn hamileligimin basından beri yiyorum ama abartmamak şartıyla ye canım canin çekmiş o kadar üstelik ben kokoreç üstüne midye yiyordum
N_A_Z_L_I_M mrvsrcn Vallahi ben yedim hiç bir şeyde olmadı Allah’ın izniyle çokta severim. Sana bir alternatif vereyim tavuk kokoreç yapıyorum çokta lezzetli oluyor istersen dene.
Busra__06 mrvsrcn ben mumbar yedim gayette güzeldi hiç bir şey olmadı temizliğinden emin olduğunuz yerde yemenizde fayda var
Fatmayagiz @mrvsrcn bebde yedim 14. Haftada falandı. Aşırı canım çekmişti. İyi pişsin yeter bi seferlik bişey olmaz
Betulaa mrvsrcn hamileliğin en başında bilmiyordum o zaman yemiştim şükür bir şey olmadı ama sonrasında da yemedim. En tehlikeli zaman 1. Trimester galiba emin değilim ama