mrvsrcn Kızlar 22 haftalık hamileyim ve kokoreç aşığıyım artık dayanamıyorum canım sürekli istiyor ama kocam izin vermiyor yiyen var mı hiç hamilelikte ağlıyorum artık o derece canım çekiyor napcam yaa😭
Berkos mrvsrcn ye gitsin canım ya hamilesin hasta değilsin dozunda olduğu sürece yemekten hiçbir şey olmaz bence
Allahkahretmesin1 mrvsrcn 35 haftalığım 3-4 def güvendiğim bir yerde yedim bir sorun yaşamadım kokoreç de yedim işkembe çorbası da içtim mumbar da yedim ben pek kasmıyorum bu konuda her gün yemeyeceksin sonuçta
mrvsrcn Ilyda00 bende çok seviyorum yaaa nerden baktı buldu eşim yenmemesi gerek diye bilmiyorum izin vermiyor 🥹
deniz2812 Berkos valla bende sucuk salam tüketiyorum bu gebeliğimde canım çok çekiyor tutamıyorum kendimi🤦🏻♀️
Beybicik Berkos Bunun dozla ilgisi yok. Kokoreçten parazit bulaşma ihtimali yüksek olduğu için önerilmiyor. Bi lokma da yese bulaşabilir, 1 kilo yese de bulaşabilir.
mrvsrcn Allahkahretmesin1 ben diğerlerini sevmem zaten ama kokoreç ennn sevdiğim resmen hasret kaldım yaaaaaa
Gmzdgy mrvsrcn mrvsrcn Deren111 youtube da videosu var kendin hesaplayabiliyoshn ben öyle yapmıstmm kolay bişi. Hatta annemde babamda dedemde falanda yaptım hepsi doğru cıktı😃
runkli0606 mrvsrcn kaçkere yedim sayısını bilmiyorum ye canım canın çok çekiyorsa qma yediğin yeri seç temiz olduğuna emin ol
Allahkahretmesin1 mrvsrcn doktoruna mesaj at eğer ye derse muayeneye gittiğinde eşinin yanında da sor duysun yeme derse hiç sormazsın öxlsmdşwöd
mrvsrcn deniz2812 bende sucuk tüketiyorum zaten sürekli bildiğimiz kasap sucuklarını alıyoruz çünkü kızımın canı sürekli sucuk ve erik istiyor hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk sucuk aşermistim 😂