Esennaydn Esennaydn Sule_m hm bana.erson beyi cok onerdiler o yuzden ona basladim reyapdaydim doktorumdan memnun kalmadim muayne parasi fazla.aliyolar ama.burda.dogum ucreti hakkinda.bilgin varmi sezeryan normal
Esennaydn Dogum ucreti hakkinda bilgin varmi canım valla.erson herkes onerdi bana ondam ona.gidiyorum muaynee ucreti fazla aliyolar.ama ilk hamile oldugumu ogrendigimde.reywp gidiyodum memnun kalmadim
Sule_m Esennaydn ben de ilk bı reyap a gittim doktordan memnun kalmayınca vatanda Şenay hanımı söylediler erson hocayı da biliyorum iyi bı hekimmis ancak biz bayan olmasını tercih ettik doğum ücretleri iki hastane aşağı yukarı aynı
Nergisari2 Ayfer_kaya76 Ayfer_kaya76 ya ciddimisiniz ayni seyi düşünüyorum korkuyorum ilk bebeğim bende dogumdan o kadar korkuyorum bende acaba diyorum yapabilir mi bu huzursuzlukla bir sorun yasarmiyim çok agresif burda bir kaç bayanla konuştuk ozgur beyden çok memnunuz diyenler oldu hatra şaşırdım tamam kötü bir doktor degil ama ilgisiz ve tahammül dedim beni linçlediler size oyle gelmiş diye. Mehmet bey vardi klinik açmış diye duydum ben ama nette bulamadim adresini falan. Siz kaç haftaliksiniz nereye gittiniz
Ayfer_kaya76 Nergisari2 Mehmet bey göz altına alındı klinigi yok bu yüzden özgür tek var benimde ilk çocuğum her hangi bir sorun olsa bile gelmiyor doktor o yuzden bende Iğdır a geldim şuan özel hastanede çok güzel ilgileniyor doktorum
Esennaydn Sule_m genelde normal daha uygun oluyo sezeryan gore zaten kontrole gittimde sorarim bakalim