Esssssnnuurrr Sibelsibos şaka gibi abla yani iki testte bildiğin çizgi var belirtilerim var ama negatif
Krdlnyldrm Annevekizi sen nasıl rahat edersin canım ama ne olursa olsun asla üzülme eminim hamilesin hiç kötü düşünme ❤️
mombarbie_ Annevekizi Rabbım gönlüne göre versin bebeğim bende bat tarihinden 5 gün önce yaşadım 3 4 gün lekelenme tuvaletteyken geliyordu bende gebelik sandım ama değilmiş sat 5 mayıs hala regl olmadim 7 haziranda yumurtlama oldu tutulmasını bekliyorum inşallah bebislerimiz bizimledir
Sibelsibos Meli-sa oyu kuzum benim haftaya cuma amaliyat oluyorum yumurtalıklar rahim hep kan toplamış amaliyat sonrası bakicaklarmis bide rahim kanseri ailede geçmişte varmı diye sorum durdular anlamadım
Mhndshnmm Annevekizi bu test markasını kullandım bende , erken sonuç verir dediği için dayanamayıp adetime 10 gün varken yaptım negatif çıktı . Adetim bir gün geçince pozitif sonuç aldım yaptığınız güne göre sonucu değişiyor yani
Sibelsibos Esssssnnuurrr ama burda okudunmu hiç öyle sonuçlardan 1 hafta sonra gidip 10 gün sonra gidip yükseldigini görmus sende bekle bakalım yükselir belki olmuycak bir şey değil kuzum burda çok okuduk öyle hamile olan burda 🤲🤲😍😍😍
Esssssnnuurrr Sibelsibos Doğru diyorsun abla ama iki düşük yaşadığım için kalbim pırpır ediyor rabbim herkes için hayırlısını versin inşallah ❤️🙏
Sibelsibos Esssssnnuurrr tabiki kuzum sakın umutsuzluga itme kendini sakın bekle bakalım 🤲🤲😍inşallah hayırlı haberler alirsin
Pptyaa Sibelsibos gebelik var mıydı sende peki benim de kaset testte çıktı erken gebelik negatif. Önceki hamileliğim de de aynısı olmuştu