Sibelsibos Annevekizi evt sende hayali çizgi var aşkım telinisigiyla bı arkasindan tut testin sökme ama bu haliyle bak bakalım görünüyormu
Sibelsibos Annevekizi eee ozman umut var aşko az daha bekle 4 5 gün birdaha yap bakalım olarmiiii😘😘😘😘
Sibelsibos Annevekizi hahhaa evt insan öyle oluyor çünkü bı umuda tutunmamiz lazim belirsizlik kötu ama umut olunca daha dayanılır hale geliyor bekleyelim birlikte bakalım ne olcak 😘😘😘
1_prensesannesii Sibelsibos ciddi misiniz üzüldüm ya geçen size yazmıştım hissediyorum hamilesiniz diye devamı gelsin isterdim ama düşükten sonra kalmak daha kolay oluyor diye biliyorum ben
Annevekizi adatuna evet biliyorum sizi ben de çok çok çok ince hayali bir çizgi cikti iki gün sonra testi yenilicem bakalım
Sibelsibos 1_prensesannesii inşallah kuzum yarın tekrar hastaneye gidicez bakalım ne diycekler bende ilk defa yaşadım bu düsük olayını bilemedim o yüzden
Annevekizi Krdlnyldrm kahve açık kahverengi bazen bı tik köyü sabah akşam öğle toplan 3 kere falan 4 günüm bugün
cauuv1 Annevekizi reglime 9 gün kala yapıp ögrenmiştim bu testle. Şimdi doguma 5 gün var 🥰 dene derim hayırlısı olsun canım
Esssssnnuurrr Sibelsibos abla benim de kaset testte çıktı erken gebelik bu markada akşam yaptım çıkmadı ya
Sibelsibos Esssssnnuurrr benimde hep kaset testinde silik çıktı kuzum erken gebelikte çıkmadı oysaki erken gebelikte daha da iyi cikmasi gerekiyordu bende anlamadım valla 🤔🤷