1234_zma Merhaba.Az önce benden krem renginde büyük ölçüde kalın,yumuşak dokulu bir şey akıntı çıktı.Nişan olabilirmi?
Kubra-ayhan 1234_zma 36+3 bende 2 aydır o sekılde akıntım var maalesef. Nişan pembemsi oluyor ilk gebelıgımde o sekılde olmustu
_nigarr24_ 1234_zma jöle gibi değilse akıntıdır,bende de var 1 hafradır😣jöle gibiyse nişandır. Ayrıca pembe olması zorunda değil. Benim nişanım şeffaf jöle kıvamındaydı,böyle sümüksü birşey. Bazılarında kan da oluyor. Herkesde aynı değil
ballikedii 1234_zma bende hamileliğin en başından beri hep beyaz krem gibi akıntı var bende 36+3 ün doktorum normal dedi enfeksiyon vs de çıkmadı çok baktırdım
1234_zma zuleyhaacarr_1 youtube bakdım beyaz da oluyormuş,doktor öyle söyledi.Belki burda da aynı şeyi yaşayan var diye sordum
1234_zma Kubra-ayhan akıntım oluyor olmasınada,çok büyükdü bende yalnızım evdə korkuyorum bi şey olurda kimse yetişemez diye
Berivanilky 1234_zma ayın 1inde tam da tarif ettiğiniz gibi akıntı yaşadım. 11 gün sonra doğum yaptım 🤗 doğumun yakın olduğunun habercisidir kendisi rahim tıkacı olabilir
Kubra-ayhan 1234_zma paniklemeyin lütfen doğum hemen baslamaz benım nişanım gece 3 te gelmişti ve ben sabah 9da doktorumu arayıp gitmiştim. Ağrınız acınız olursa gidin doktora bence
1234_zma _nigarr24_ aynen evet.Katıydı jöle gibi.Yani bende doğum ne zaman başlar acaba.İlk hamileliyim çok heyecanlıyım
1234_zma Berivanilky İNŞƏALLAH.Artık kavuşalım çok özledim.Sadece sabahları gelmesinden korkuyorum.Yalnız oluyorum.Eşim eve yetişene kadar doğururum😅
Berivanilky 1234_zma eşim 45 dk mesafede çalışıyor 😁 12 Haziran sabahı ise gitti. Benim de kanamam geldi ve o gelene kadar dogurmadim😁 merak etmeyin öyle pıt diye olmuyor 😁😁