mommys1 Sibel_gedik ayy bizde boyacıya boyatıaz cok renkten anlamıyoruz adam 11 bin diyor boyaya çok geldi bize ama deprem bölgesindeyiz fırsatcı bitmiyor
mamacita_ mommys1 Ben katalogdan beğenmiştim gelin teli boyaları karıştırıp kendileri hazırladılar kağıda sürünce koyu duruyordu ona aldanma dediler yaptılar duvarda çok iyi duruyo karanlık olmuyo 4 . Kattayım kışın bile karanlık olmuyo iki yıldır kullanıyorum memnunum renkten
minikmucizeemaak mommys1 Benimde eşyalarım gri. Ben tam gri aşığıyım, ama boyam koyu metalik, antrasit gri gibi. Mobilyalarım açık gri ben çok severek kullanıyorum 🩶
mommys1 minikmucizeemaak güle güle kullan canım bizim daha boyatmaya vardı ev tadilata girdi depremde hasar aldı eşyalar toplanmısken rengide değişelim dedik
mommys1 Amineazra anladım canım bizim şuan avize yok yavaş yavaş alıyoruz evi toparlamaya çalışıyoruz
minikmucizeemaak mommys1 Çok geçmiş olsun, herşey de vardır bi hayır. Canınız sağ çok şükür, güle güle oturun evinizde inşAllah
okk mommys1 benim evim gri esyalarımda gri koyulu acıklı gri duvarımda bohem gri hiç karanlık olmuyor bogmuyorda her gelen de begeniyor
hilalllhrm mommys1 evet memnunum duvarın silinimi de kolay oluyor boya çıkmıyor hem hoş duruyor evime her gelen beğeniyor