09-11-22 Yazmelegi_ bizimde gelişimi bir hafta önden gidiyor ama kasık ağrısı bel ağrısı malesef çok zorluyo beni bide simdi toplanıp kasılıyor be da çok kötü yaa hep uzanıyorum o yüzden
Youngmotherr 09-11-22 yorucu 😂 önümü göremiyorum hareketleri gece çoğaldı sabah uyuyor gece beni bitiriyor 31+2 olduk
Zeyno93Alina2023 09-11-22 şükür canım bende normal geçiyor, sadece çok duygusalım, her gün ağlıyorum, eşimden hep ilgi dikkat bekliyorum görmeyince de hayal kırıklığına uğruyorum. Sende nasıl geçiyor?
SheeR 09-11-22 görürsünüz görürsünüz ilk zamanlar bana da öyle geliyordu şimdi gün sayıyorum 🥰 son günler de geçmek bilmiyor
halme1-z 09-11-22 yani uykum çok bölünüyor kasılmalar oluyor birde nefes darlığı çekiyorum hayırlısıyla doğursaydik
YigitPoyrazMomm Kbra_9 yok bitanem erken olduğu için acele etmek istemiyoruz siz öğrendiniz mi canim😘😍
yasolinko 09-11-22 30lu haftalara kadar masallahım vardı suan agırlastım ayaklarım sisiyor 🥹 bunada sukur🫶🏻 senın nasıl
09-11-22 yasolinko bende 20 gündür falan baya ağırlastim ayaklarım sisiyo vücudum ağıriyo geceleri uyuyamıyorum bide bebiş çok kasılıyor artık toplanıyor bı yere sürekli