Buse01 goncacan ay ayni ben:) bende kan geldi desemmi filan diye dusunugorum napim yani 39 40 haftaya kadr beklemek istemiyrumgozum kesmiyor cocugunda gelecegi yok sanci bile girmiyo😁😁 ama anlar su deme baska bi yalan bul
nscaslan3437 goncacan adamların da canına minnet zaten 😂😂😂😂 sabaha kadar yürü senin safak azmis gene aramizda 3 gun var benimki cikmak icin yirtiyo karnımı resmen kocaman yumruklar cikiyo
Buse01 goncacan bnce oyle de kanama olmamis diyemez hicbiseyden anlamaz yani 😂 suyu anlarda kanamayi anlamaz deki belimde agri vardi kanama oldu artik korkuyrum yarin alin beni ameliyata de😂
goncacan AlininAysesii ben o kadar enerjik değilim ya bi de ayakta bile zor dururken kiyamaz bana hiç 😶
Semihaarslan goncacan benim doktorumda 2 günde bir ilişkiye girin normal doğumu kolaylastirir diyor keyfi istemiyor yani ama eşim yanasmiyor hiç 39 haftaligim son 27 kadim doğum olur dedi doktor
Bo25 goncacan öyle basit biseyin geldiğini anlamicakkadar salak olmalı ki o bir doktor..ve bunu sen bile anlıyorsun😂😂
Oznr goncacan ama sezeryan gunu vermis zaten. Suyum geldi desende gelmedigi icin cocukta inmez yani 😊