Nazkayraduru Bugün 12 hafta 3 günlüğüz cinsiyeti tahmin ettiğim gibi kız ☺️ Mihrimah isminin yanına Liva ya da Duru koymak istiyorum hangisi sizce ya da yanına başka isim tavsiyeniz var mı ☺️
Sevval0308 Nazkayraduru hayırlı evlat olsun evlatlarımız gözünüz aydın benimde minnosum olacak Allah’ın izniyle az kaldı teyzesi😍ben duru ismini mihrimaha daha çok yakistirdim tabi siz bilirsiniz ismiyle yaşasın🥰
Annesiiiii_ Nazkayraduru Gözün aydın Allah bağışlasın canım💕 Ben olsam Mihrimah ismini tek kullanırdım ama tabi ki senin tercihin
Nazkayraduru Sevval0308 siz isme karar verdiniz mi hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah yavrunuzu ☺️ teşekkür ederim fikriniz için ❤️
Nazkayraduru 1melek-annesi evet üniversite hastanesine gidiyorum ama bu kez cinsiyet için özele gittim
1melek-annesi Nazkayraduru bende suan 11 hafta 3 günlüğüm 10 gün sonra kontrolum var bende özele gidiyorum aceba söylerlermi ya
Nazkayraduru 1melek-annesi bence söyler benim gittiğim doktor yüzde yüz eminim deyip söyledi çünkü bacak arasını net gösterdi