1fatma_nurr Kızlar tekrarlayan düşükler sonrasi sağlıklı gebelik yaşayanların varmı benim 2 tekrarlayan düşüğüm car 1 kese bozuldu 2 kalp durması genetik testler yaptirdik pıhtılaşma çıktı şimdi tekrar düşünüyorum bakalım
Swan97 1fatma_nurr merhaba aradan aylar geçmiş ama aynı durumu yaşıyorum o sebeple yazdım size. 2 gebelik kaybım oldu ilkinde kalbi atmadı düşük yaptım trombofili paneli yaptırınca pıhtılaşma bozukluğum çıktı. İkinci gebeliğimde oksapar 0.4 vurdum ama yine de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 gün önce. Çok üzülüyorum. Siz peşinden sağlıklı bir gebelik yaşadınız mı acaba neler yaptınız?
Ulviyedlnn 1fatma_nurr benimde 2 düşüğum oldu kalbi durdu iksininde 2 gende pıhtılaşma çıktı çok zor zamanlardı 8 ay korunmasız ilişkiden sonra oldu şimdiki hamileliğimde oksapar iğne kan sulandırıcı ve coraspin hap kullandık o da kanama yaptı 10. Haftada bıraktırdı doktor sadece coraspin kullanıyorum 35. Haftamdayim inşallah saglikla gelir canım yavrum rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🙏♥️
1fatma_nurr Ulviyedlnn amin canım inşallah sağlıklı kucağmza alırız cok sevindim böyle mesajları görünce 🥹❤️