ikiprensannesi__ Selam kızlar bebisime el emeği biseyler yapmak istiyorum bir patik işledim birde bere işledim sizce başka ne olabilir çok usta değilim yelek ceket felan yapmam ama
Muczm33 ikiprensannesi__ bende çok usta değilim ama YouTubeden anlatımlı videolar var ordan bakıp çok şey örüyorum battaniye yelek ördüm mesela
Birdemet95 ikiprensannesi__ ben tığ işi battaniye örmüştüm uzun sürüyor ama bi kaç sıra yaptın mı ezberliyorsun zaten kolayca bitiyor
FKRKS29 ikiprensannesi__ ikiprensannesi__ ben daha islemedim cinsiyetten sonra işlemeyi düşünüyorum ama intten atayim🥰
FKRKS29 ikiprensannesi__ böyle ben hayvanlı değil cinsiyete göre yıldız ay bebk , araba falan işlicem insAllah
zeynozey ikiprensannesi__ pinteresten bol örnek bulabilsin 🫶🏻 şimdi evde değilim unutmazsam akşama ekleyebilirim 🤣🤣
EcemUgur01 ikiprensannesi__ Ben trendyol da görmüştüm, kapı süsü isim yazıp yolluyorlar sen süslemesini kendin yapıyorsun
EcemUgur01 ikiprensannesi__ https://www.hizliresim.com/3jvfl1e Belki fikir olur senin için benim hoşuma gitti yorumları görünce, yapanlar güzel yapmışlsr zevklerine göre süslemişler