ilayda_akman Yerleşme kanaması ne zaman olur miktarı ne kadardır ve ne zaman karşılaşırız bu tür bi kanamayla tecrübeli anneler yazabilir mi
Annevekizi ilayda_akman benim arkadaşım adete bir hafta kala 4 5 gün kadar kahve kahve leke leke gelmişti doktor yerleşme kanaması demiş şuan 24 haftalık oldu kızıyla bende aynı şekilde 4 5 gün önce başladı 4 günüm bugün leke leke oluyo
myprincessgirl ilayda_akman ilayda_akman regli gecikti benim 5. Gün falandı kahverengi 3 4 damla iç çamaşırıma gelmişti bir de vcden sonra peçeteye silince geldi 1 gün sürdü dr gittim görür görmez progestan başladı
Kediannesi1 Yerleşme kanaması kiminde 1 damla görülür kiminde 1 gün ped doldurmayacak kadar olur kiminde hiç olmaz yani size kim ne derse desin daha çok kafanız karışır bende hiç olmadı mesela çevremde de olanı duymadım
ilayda_akman myprincessgirl Bende geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim fakat betam sıfırlandı arkasından regl gördüm çok şükür ama reglden sonra ilişki oldu korunmasız ama gebelik düşünerek olmadı şimdi de böyle garip bi kanama gelince sormak istedim kafama şüphe düştü ve gögüs uçlarımda hafif bi sızı var hayırlısı artık☺️