aslihanbyrmn Ben son haftalardayim 39 haftaya girdim sanki içeriden aşağıya zorluyormus ve her zorlama da her an suyum patlayacakmis gibi hissediyorum. Normal midir
Bir_tirtilannesi aslihanbyrmn bende burda bekleyeyim 35. Haftada alttan muayene oldum bir parmak açıklık var dediler şuan 37+5 deyim afedersin tuvalete gittiğim zaman vajina açılıyormuş gibi hissediyorum acaba açıklık mı var diye düşünüyorum
CemrePektas aslihanbyrmn kafayı kanala sokuyorlar son haftalarda. O ağrı ondan olabilir. Sancı gibi belirtin varsa zmaanlamasına bak
aslihanbyrmn smyylcn 3 gün önce ne sancı ne de açılma çıkmadı kontrolllerde ama doktordan ciktigimdan beri bu şekilde sürekli elim göbeğimin altında geziyorum
yinehamile beyzzsenturkk bu söylediğin imkansız doğum için açılma vajina da değil daha yukarı da pelvis kemiklerinde oluyor, yani eşin bunu cinsel ilişki sırasında hissedemez
aslihanbyrmn CemrePektas sancı gibi bir belirti anlık oluyor 1 dakika veya 2 dakika boyunca oluyor sonra geçiyor sık da olmuyor 3 satte bir veya 5 saatte bir genelde bende 3 gündür içeriden dışarıya bir zorlama oluyormuş gibi hissediyorum sürekli
beyzzsenturkk aslihanbyrmn cinsel ilişki sırasında esin genislik hissedebilir öyle bir durumda da doktorundan çatı muayanesii isteyebilirsin
beyzzsenturkk yinehamile eşim hissetmişti. 37. haftada doktora söyledim çatı muayenesi istedim 1 cm açılmam vardı doktor eşimin hissedebileceğini söylemişti ilerleyen günlerde daha bi genislik hissettiğini söylemişti 1 hafta geçmeden de doğurdum. kesin net konuşmasak mı