Elis-im Kızlar selam 8.ayımdayım hiç çatlak kremi vs kullanmadım benim gb devam eden arkadaşlar varmı? Merak ediyorum. 🙃
Aecer Elis-im 30. haftadayım çatlamadım ama sabah akşam kremleniyorum valla bravo bir şey sürmemek büyük cesaret 😅
Hernasipvaktineesirdir Elis-im bende 9. Aya girdim henüz çatlamadım ama 38-40 arasında çatlıyormus çoğu kişi. O yüzden doğurup normalleşmeden çatlamadım diye sevinmeyeceğim sonra üzülmek istemiyorum 😅
SSumm Elis-im ben varım 😁 badem ve Hindistan cevizi yağı almıştım birkaç kez sürdüm sonra bidaha sürmedim karnıma falan catlamadimda henüz 33+2 😬
elaymoms Elis-im senin gibi catirdamadim doğuma kadar. Doğumdan sonra çatır çatır çatladim🤣🤣😅 özellikle göğüslerim ve bikini bölgesinin o yan taraf kısmı yanlardan çatladim önerilere açığım şimdiden tşk 🤣🤌
Elis-im elaymoms ayyy Çok üşengecim bişey sürmeye üşeniyorum.sürekli panda gb yuvarlanmak istiyırum🤪😜
Elis-im Hernasipvaktineesirdir Bişeyi ne kadar kafaya takarsanız o kadar başınıza gelir derler. (Mörfü kanunu)🤷🏽♀️🙈
Minigininannesi Elis-im ilk hamileliğimde bende kullanmadım hiç çatlama vs olmadı annemde de olmamış bence vücûd yapısına bağlı bu tür şeyler☺️ Genlerime sonsuz teşekkürler 😘
Mine16 Elis-im valla ben 16 dan beri o kadar kremler yağlar sürdüm sabah akşam hemde hergün en az 2.5 lt su içiyorum 36 da çatladım o kadar nemlendirmeme rağmen 🥲🥲 göbeğimin üstü değil tam altı ve yanları çatladı biraz
Minigininannesi Elis-im suan ikinciye hamileyim bundada yok suan karnımda büyümeye başladı 16+2deyim. Bunu da atlatırsam bitti 😀😀