Happ Deletedmom_85 gözlerim mi yanıltıyor anlayamıyorum arkadaşlar da öyle dedi üsttekinde gözüküyor dendi de olsa bugünkü daha fazla belli olur diye de düşünmeden edemiyorum
Deletedmom_85 Happ bugün ki hangisi alttaki mi? Evet öyleymiş şimdi farkettim. Biraz daha bekle istersen 1-2 gun
Happ Deletedmom_85 evet bugünki alttaki hesaplamalara göre de ovülasyon üzerinden 13 gün geçti 15 güne kadar bekliyim yine regl olmazsam kan testi olucam inşallah nasip olur 🥹
Nergizos Happ ayy öyle mi? İnşaallah vardır. Negatifi görünce üzüldüm ben de hemen. Yarın da regli günüm. Hayırlısı inşaallah
Happ Deletedmom_85 şimdi gördüümm sende hamileymişsin maşallahhh Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımm 🥰🙏🏻🧿
Happ Nergizos tabii en az 12 ila 15 gün geçmiş olması gerekiyor üzerinden sen regl yaklaştı diye telaş yaptın sanırım ama geç yumurtlamışsın o yüzden çatlama üzerinden en az 12 gün geçmeli aklında bulunsun gönlüne göre olsun inşallah 🙏🏻
Nergizos Happ ayy canimm çok sağol içim rahatladı. Aynen regli günüm yarın olunca dayanamayıp bugün test yaptım pat negatif çıktı 😢
Tklc Happ inşallah görürsünüz sizde koyu çizgiyi aslında en mantıklısı kan vermek net belli oluyor en azından
Happ Tklc en azından bi 15 gün olsun da kimseyi beklemtiye sokmıyım dedim cuma günü nasipse regl olmazsam vericem
Tklc Happ öyle canım kızım hiç ummadığım bir zamanda gelmişti tamda vazgeçtiğim anda Allah’ın vardır bir bildiği