Bir_tirtilannesi Kızlar 37+5 deyim 38. Haftaya gireceğim çok fazla ağırlaştım mide yanması bacak ağrısı uykusuzluk çok zorluyor beni kızım doğsun istiyorum artık hamileliğim çok yorucu geçti benim çünkü 40. Haftaya kalmadan nasipse doğurmak istiyorum 😂 tabi nasipte ne varda o olur ama 🥲 sizler neler yapıyorsunuz bu haftalarda normal dogum için ben her gün sıcak duş alıyorum merdiven inip çıkıyorum onun dışında neler yapabilirim süreci başlatmak hızlandırmak için. Nedir önerileriniz 🌸
2309 Bir_tirtilannesi 39+2 yım artık yürüyemiorum bile bel ağrım dan ama gelmio doğurmak istiyorum çok kötüyüm. Devlette sezeryan almiolar 42 ye kadar baktim gelmio bu haftada özelde sezeryan olcam bitik durumdayim
Emiinnee Bir_tirtilannesi Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini Bizde 38+4 ay resmen catlicak gibiyim cok fena ara ara alt tarafa baskilarim oluyor bakalim Hergün yüryüs yapiyorumm Bende Canim
Bir_tirtilannesi Fatmabltc limon nasıl bir etki yapıyor acaba hurmayı duydumda hurmanın üstüne limonu duymadım canım 🙈 deneyelim bakalım onuda 😂
Lulu02 Bir_tirtilannesi 36 kuşum ama haftaya ben de başlarım kolaylaştırmak için tayinciyim doğumdan sonra ev taşıyacağım 39-40′a uzamasını istemiyorum açıkçası 🙈
Bir_tirtilannesi 2309 40 a doğru ilerliyorsun 😮💨 Rabbım bir avazda kurtarsın zaman inşallah 🙏🏻 son zamanlar hem geçmek bilmiyor hemde bizi çok zorluyor malesef yalancı falan oluyor mu
2309 Bir_tirtilannesi yalancı sancım o kadar çok ki haftada iki kez hastane gidiorum nst de de hep sancı çıkıyor doktor her sefer yatış verio imza atıp çıkıyorum gelmio çünkü 😅
Bir_tirtilannesi Lulu02 oyyy Rabbım yardımcın olsun kuzu 🙏🏻 38. Haftada gelsinler çok bekletmesinler bizi 😅🌸
Bir_tirtilannesi Lulu02 oda olabilir 😅 sağlıkla gelsin miniklerde koca 9 ay geçti sayılı günlerimiz kaldı 😇
Bir_tirtilannesi 2309 hadi yaa o kadar çok mu oluyor 😬 bende 1 hafta oncesine kadar vardı 37.haftaya girdim kesildi sancı falan galiba benim kız bana küstü gelmeyede niyeti yok hiç 😅 alttan muayene ettilermi hiç açıklık varmı yok mu diye canım
Yldz23 Hurma, ahududu yaprağı çayı, haftada 2 gün yoga. Ve hergün instagramda simge duman var onun plates topuyla hareketleri var onları yapıyorum. 39. Haftaya bugün girdim bakalım ne zaman gelicek😁
Bir_tirtilannesi Yldz23 teşekkürler verdiğin bilgi için çiçeğim etki eder inşallah bu yaptıklarımız 😅🥰
Bir_tirtilannesi Nazliannesi çoğu doktor öneriyor canım yapilabilir son haftalara doğru yinede doktoruna danış ama 🌸