karahanzynep Sonnur2 ben her aksam tuketiyorum esimle manavdan aliyoruz tatli olanlarindan 32.haftamdayim bi sıkıntı olmadi cok seviyorum
Arzukamer Biyerden duydum erken dogumu tetikliyormuş kac haftaliksin canim benmde canim iskembe corbasi cekti ama korkuyorum yemeye
Hayalvemasal00 Arzukamer niye korkuyosun canim iskembe saglikli ki. Korkmadan yiyebilirsin. Bende yarin yapmayi dusunuyodum :)
Nuray-kerdem Arzukamer neden korkuyosunki ben valla kokorec işkembe sakatat kelle paça bol tuketiyorum ve doktorum kemik gelişimine faydalı dedi
Nerm7n Ben doktoruma sormuştum bir meyveyi 😁 yahuu allah aşkına yenilen şey düşük yapar mı demişti gülerek ve sinirlenerek 😂
Nerm7n Ve de ben ilk aylarda çok var yedim günde bir büyük hiç bişi olmadı maşallah... Eğer düşül tehlikesi yaşıyorsanız bir şeyleri bahane ediliyor zaten 🤓
Benanneyim Benim ablam bir tane narı yedi o gün kanamadan gitti acile.ben yedim bir tane büyük hiç bir şey olmadı şükür. Nar özü olan şeyler kasılmaları arttırırmış diye okudum bir yerde ama hiç bir etki yaşamadım belki de ablamın riskli gebelikti kasıldı ve kanaması oldu 🤗