cauuv1 Masallah yaaa hayırlı olsun gözünüz aydınnn saglıkla büyüsün yakısıklıı 😍😍 kendim dogurmus kadar sevindim ama sezeryana son 5 günümüz var. Hiç belirti yok acaba böyle yazabilcek miyim artık bendeeee😂🤷♀️
Mutluemos Sevim0816 Summes sebîle yesserah Abese süresinin 20. Ayetidir. Anlamı ise; “Sonra onu yola kolaylaştırdı” dır. Kolay doğum için söylüyorlar doğum anında veya öncede okunabilir 🌸
Leyligul tgc-52 suyu alt sınıra yakın birde karın çevresi 3 hafta geride olduğu için cmtden beri hastanede yatıyorum. Böyle durumlarda 37 dolunca doğum yaptırıyolarmış
tgc-52 Leyligul hmm anladm canım sağlıklı olsunlarda yeterki . Bende 37 haftalığımda ndn acaba öyle oldunuz diye merak ettim
Esraaybars aysenur-1998 sancıları nefesinizle kontrol edin zaten son açılma zamanı sancılar sıklasınxa zorluyor onun haricinde öyle cok zorlanmıyorsunuz. Allah yardım ediyor merak etmeyin güç kuvvet veriyor
aysenur-1998 Esraaybars umarım benim de rahat kolay geçer ilk hamileliğim çok endişeliyim başıma ne geleceğini merak ediyorum korkuyorum tedirginim açıkçası umarım çok ağrım acim sizim olmaz bir hışımla da kurtulurum yani bayramda umarım kavuşurum bebeğime bir an önce acılarla yüzleşirim
Esraaybars Mutluemos ah annem gelmedi doğuma 🥹 Ama geçti üşümem şükür ağrım vardı geçti doktor falan geldi herşey normal dedi cıkıcaz 1 saate hastaneden
Esraaybars etkafa 2. Doğumdu canım ama ilkiyle aynıydı, ilkinde açılmam hızlıydı son sancılar zorladı sadece,
Esraaybars aysenur-1998 acısız doğum olmuyor maalesef sezeryanda normalde olsanız her türlü bi acıya maruz kakıyorsunuz ama sonucu cok güzel öyle düşünün, inanın ebeler sizi cok güzel yönlendiriyor sadece onları dinlemeniz yeter. Umarım bi avazda kurtulursunuz
Ftmnr38_ Esraaybars ne sıklıkta giriyordunuz bir de son günler derken kaçtan itibaren mesela onun dışında gelmesi için herhangi bişey yaptınız mı
runkli0606 Esraaybars nişan gelmiş sanırım ama hemen dopum olacak diye bir şey yok sancıları takip et bol hareket yap sıcak duş al
aysenur-1998 Esraaybars umarım inşallah acısız dediğim en azından acı az olur o anlamda dedim ay bi kurtulayım da rahatlayayım ya gerçekten kurmaya başladım iyice kafamda zaten deli sorular bitmek bilmiyor 😂😬😅😁😆😄