Pati23 Kızlar doktorum benden 8500 lira aldı ve ibanına atmamızı istedi. Ama görüyorum ki test ücreti 5500 hani komisyondur dedim ama 3 bin lira komisyon olmaz ki siz ne kadar ücret ödediniz ? Ben ağlayarak bu testi yaptırdım hani para ikinci plandaydı ama insan kendini kandırılmış gibi hissediyor. Genoksu aradığımda biz bu konu hakkında bişey yapamayız fiyatlarımız çok arttı dedi bende bu kadar çok mu arttı iki üç günde dedim haziranın 6 sında verdin testi sizce ne yapmalıyım doktora kalkıp bunu desem resmen ben onun adına utanıyorum
Erme Pati23 bende 8500 lira verdim canım baya da oluyor 1 aydan fazla doktor aracılığyla illaki doktor da para ekliyor üstüne bende burda okuyunca senin gibi hissetmistiö cok fark var diye ama takma bence sonucgelince cok rahatlıcaksın değiyor
likesah Pati23 genoks fiyatlarını bilmiyorum ama baska bir laboratuarda nifty fiyatlarını sordum normal paket 7.150 pro paket 8.150 dediler. Belki piyasa hakkında fikir verir diye yazmak istedim.
Guidoo20007 Pati23 ben 7500 tl yaptırdım testin adı baybseQ , nipt diye geçiyormuş , ama tabiki 1,5 ay oluyor dolar bazlı olduğu işin fiyat değişir demişti doktorum
ZmrtDilaa Pati23 Cnm Üzülme Temiz Çıksın Bende 10.000 ödedim Aynı Firma Aydındayım İnan Gözümde Yok Kur İle Alakalı Deniyor ve paketleri var
Pati23 Erme ay çok üzüldüm ya böyle değişik hissettim kadına dedim ki bi takım bile almadım ani şekilde testi yapardık az para değil dedim oda haklısınız diyor 😂 şuan bu doktora mecburum başka doktor da yok o yüzden kalkıp tartışmakda istemiyorum bir ay sonra gidiyorum şükür burdan. Sence neden bu fiyat farkı oluyor doktor mu alıyor yoksa şirket mi alıyor
_mom3434 Pati23 Ben doktora değil firmaya ödeme yaptım ne kadar anlaşması olsada doktor ücret konusunda karışmadı Burada illere göre fiyatların değiştiğini gördüm biraz saçma geldi banada
Pati23 _mom3434 siz ne kadar ödediniz ? Cidden bu fiyat farkı çok saçma insanlar keyfinden yaptırmıyor ki bunu
Pati23 _mom3434 ya gercekten eğer doktor alıyorsa arada ki 3 bini bu hiç normal değil komisyon olsa bile bu kadarı çok fazla. Sizce yapabileceğim bir şey var mı
Pati23 likesah fiyatlar ortalama aynı ya birde sanırım şehirden şehire değişiyor Allah gerçekten yardımcımız olsun
Erme Pati23 olabilir cinsiyet öğrenmek ister misin diye ekstra sormuslardı belki ondan da artı bir sey alıyorlardır ama gercekten değer cok icin rahatlıyor bir kere verceksin
Pati23 Erme evet ben sonuç bekliyorum bir hafta oldu aman para değilde sonuç önemli sadece insan garip hissediyor
battaniyemkareli Pati23 genoks bana bu cuma 8.000tl fiyat verdi. siz mesajı yazdığınızda dolar 22-23 seviyesindeyken cuma gunu 25.50 seviyesindeydi…..