snka2021 Merhaba anneler. Kan uyuşmazlığım vardı 11. Hafta kanamam oldu ve uyuşmazlık iğnesi oldum. Bir daha da iğne olmadım 28 de olmam gerekiyor muydu her koşulda :// kafama takıldı ??
leila1 snka2021 24. Haftada lekelenme yaşadım o zaman yaptılar doktorum 12 haftada bir olmam lazım dedi bir sonra ki randevumda tekrar yapılacak sonra doğumda yapılacak toplam 3 kere olacağım
gozkarag snka2021 benim de 21. Haftada oldu kuzum aşı oldum. Doktorum sonra 30. Haftada test yaptırdı negatife dönmüş mü döndüyse yapalım diye hala pozitifti. O yüzden gerek görmedi doğumdan sonra yaparız yapmıcam bidaha test dedi okey dedim😇
Bebetlm Benimde aynı durum başıma geldi canım 2. Ye gerek olmadığını söylemişti doktorum kanama tekrarlanmadığı için problem olmaz yani ama doktoruna hatırlatma yap istersen
snka2021 Bebetlm o ara takipli doktorumu değiştirmek zorunda kaldım önceki doktor gerek olmadığını söylemişti buna da sormak aklıma gelmedi şimdi kafama takıldı :)
sedanurbelik Eşimle bizde de kan uyuşmazlığı var 6+5teyim bu sabah sağlık ocağındaki doktor kadın doğumcuna mutlaka bunu belirt dedi ve 4,5 aylıkken aşı olmaya geliceksin dedi bahsettiği aşı bu mu sizce kaçıncı haftada iğne olunuyor acaba
Ikiz_annesii sedanurbelik muhtemelen bahsettiği bu degil tetanoz aşısı falandır. Çünkü kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Haftada yapılıyor