yseymayusa Ben E Bebek’in bezini aldım bugün yenidoğan 19.90dı fiyatı ikincisi de %30 indirimliydi. Araştırdım kullanan herkes çok memnunmuş. Geldiğim gibi baktım inceledim dokusu yumuşacık kremli bantları sağlam sızdırmaya karşı bariyeri var. Güzel bir beze benziyor 🤷🏼♀️
Agg0207 Molfix aldım bir paket stok yapmadım memnun kalırsam eger devamını alırım 1 numarasını aldım şimdilik inşallah sorun yaşamam
Tugce222 Ya kızlar bende prima premium çare 2 numara aldım koca bir koli 148 li sanirim bi tanede 1 numara almam lazim
Merve201119 melike94 prima premium care aldım canım içinde bir çok kimyasal olduğu söyleniyor fakat iki çocuğumdada kullandım pişik veya başka bir sorun yaşamadım yine tercihim primadan oldu
Deletedmom15257 Deletedmom434 bende onu kullanıyorum gayet güzel ki ben içindeki lastikleri bile sokuyorum kızım tahriş oluyor diye sizdirmada yapmıyor hatta kizim dolduruuor
htc_kynr melike94 bende sleepy aldim gobek bagi oyuntulu e bebkte 21.90 di 40 adet simdilik.bi tane aldim poposuna pisik olur bisey olir diye fazla almadim
iremby merwerkan1903 e bebekte 2 numaralari 10 tlye satiliyordu bir ara 4 paket aldim 1 numarada altun marketten buldum 2 paket aldim.
Krm Muhendisinoglu diye bir Instagram hesabı var orda bütün bebek ürünlerinin içeriğini tek tek yazıyor oradan yola çıkaracak en az zararlılardan biri Molfix aldık ama ilk fırsatta yıkanabilir organik beze gececem.
Dnzcngz melike94 Ben tercihimi yıkanabilir bebek bezlerinden yana kullandım. Şuan da organik ve pamuk yıkanabilir bezler alıp kenara koyuyorum.
Sedaahmet melike94 bende molfix ya da sleppy almayi düşünüyorum. Sadece yenidogan paketinden 1 paket alacam. Memnun kalırsam sonra yine alırım.
Leilademir Sum0303 e bebekte 92 adedi 69.90tl pahalıya almışsın carrefourdan 🙈 bu gece baktım bnde bebek bezlerine :)
Sum0303 Leilademir hadi yaaa 🙄🙄 o zaman yeni kampanyaya girdi. Ben tüm sitelere bakıp öyle almıştım. Neyse şans artık 😊