Ginger_ Happpm ben daha doğurmadım ama spinal sezeryan istiyorum doğum anını görmek için genel anestezi de ayılmak uzun sürebilir
gamzosgamzos Happpm iki doğumumuda spinal anestezi ile gerçekleştirdim çok memnun kaldım herhangibir eksisi olmadı cok çabuk toparlandım
poyrazin_annesi28 Happpm Spinal oldum. Bebisimi çıktığı an gösterdiler. Aglamasini duydum. Odaya çıktığımda da kendimdeydim. Daha hızlı toparlandigimi düşünüyorum. Korkmana hiç gerek yok
Happpm Daisy0000 inşallah canım benm doktorumda genel önermiyorum dedi ama benim erken dığum hem onun stresi hem bebeğim kilosu çok az hepsi üst üste geldi
inciata ben narkozdan uyanamıyorum mecbur belden ilk doğumda ne hem bel hem genel yaptılar atak geçiriyorum kenidimi atıyorum diye bunda sadece belden bakalım bende kararsızım açıkçası birde 1000 tlde ayrıca ücret talep ediyrlar belden diye
Happpm inciata genelde acı yok ama his var diyorlar tabi ne kadar doğru bilemem hani herkese göre değişiyor bence ya bende panik atagım var
SuheylaCihan inciata canınız yanmıyor ama baskıyı hissediyorsunuz. Bebeğin çıkış anını hissediyorsunuz sizi böyle sağa sola sallıyorlar. Sonra patt bebek doğmuş. Bende sonrası tok bebeği gördüm temizlesiklerini gördüm sonrası yok ayıldığımda ameliyathameden çıkıyotduö
yasolinko Happpm bir sağlıkçı olarak söylüyorum sakın korkmayın bende sezaryen olucam ve kendi isteğimle🌸 içeride kalma süreniz max 30 dk . kan vs görmeye dayanabilirseniz spinal öneririm🩷
Seneeeemmmmmmmmmm Genel düşünüyorum spinalde baş ağrısından ve bel ağrısından çok şikayet okudum dayanilmicak bı baş ağrısı yaşıyanlar olmuş baş ağrısında insanı çok fazla etkileyen bı durum ilk doğumum sezeryan olmuştu odaya çıkmadan kendime gelmiştim
yasolinko poyrazin_annesi28 bazen kanını temızlemeden gösterebiliyolar anneye veya yere atılan bez parçaları olabiliyor 🫶🏻 her ihtimale karsı bunlarda goz onunde bulundurulması lazım genel en iyisi hassas anneler için