Mrsfly Selam kızlar, Gölcük medar hastanesinde doğum yapanlar ne gibi tecrübeleriniz oldu. Hastanenin kendisi ile alakalı doğum süreci ile alakalı, hemşireler vs vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ekbln92 Mrsfly bende gölcükteyim aktif hastanesine gidiyorum hilal hanıma. Görümcem orda doğum yaptı şubat ayında gerek ebe gerek doktor çok ilgili çalışanlar güler yüzlü idi bende orayı tercih ettim. Medar biraz devlet hastanesi gibi geliyor bana nedense 😅 özel hissetmiyorum. Ahmet çoşkan dan memnun olanda var olmayanda
2prensessannesi Mrsfly ablam orada suda dogum yapti cok memnun kaldi instagramda bahar tadindagebelik var yesim ebe. Ozel olarak yanina onu tuttu cok guzel gectidogumu
Sedagdk41 Mrsfly ben medarda Ahmet Coşkan hocada doğum yaptım çok memnun kaldım hastane ortamı çok güzeldi hemşireler ebeler doktorum hasta bakıcı hepsi el usttunde tuttu şimdi 2. Ye hamileyim normal kontrole devlete gidiyorum doğumunu medarda yapicagim.
Mrsfly Sedagdk41 canım çok sevindim hayırlı olsun. Ya hemşireler iyimiydi yani katta, ilgileniyorlarmıydı bebekle felan yardımcı oluyorlarmı?
Sedagdk41 Mrsfly hepsi çok iyidi bitek çocuk doktorundan memnun kalmadım Bekir beyden geri kalan hepsi çok iyi ilgilendi odaya piskolog diyetisyen de geldi baya iyidi yani
Mrsfly Ekbln92 benim doktorum dışardan ve medar ve gebze deki anadolu sağlık merkezi ile anlaşması var ikisinin arasında epey bir fiyat farkı oluyor o yüzden medarı biraz araştırmak istemiştim sanırım gebze deki hastaneyi tercih edeceğim
Sevdebvt Ekbln92 dimii biraz devlet gibi😀 aktif hastanesinde doğum fiyatları ne acaba bilginiz var mı şu an?
Ekbln92 Sevdebvt açıkçası bilgim yok biz doğum teminatlı tamamlayıcı özel sağlık sigortası yaptırmıştık o yüzden bilmiyorum. Ben 15₺ verip muayene oluyorum. Doğumda da ücret ödemeyeceğim
Ekbln92 Sevdebvt çok fazla talep var oraya nedense yakın olduğu için mi insanlar bildikleri için midir bilmiyorum ama biraz devlet hastanesi gibi geliyor bana 😅