Elif-kurt25 Haftadan beri beni bi ateş basıyo cıbıl cıbıl dolaşıyorum evin içinde niyeki böyle olması normalmi herkesmi böyle bebek hiç durmuyor ne uyku ne başka bisey bayilicim artık 😂😂😂😂
dilay_06 Elif-kurt25 ben de uyuyamıyordum bol su içmeye ve gece yatmadan duş alıp kocama masaj yaptırmaya başladığımdan beri uyuyabiliyorum doğru yatış pozisyonunu bul ve sabah uyanınca çikolata vs yiyip çocuğu uyandır o da gece seninle birlikte uyuyup sabah hareketlenir
Elif-kurt25 dilay_06 ay bugün deniycem dediklerini kuzum gece gündüz hep hareketli masallah diyelimde
Elif-kurt25 Youngmotherr ayyy onu hiç hatırlatma zaten çiçeğim 😂 aklıma geldikçe delircem bide tesettürlüysen daha zor sanki
Elif-kurt25 inciata cıbıl cıbıl dolan asko valla bire bir geliyo 😂 uyku mevzusu aylarca devam edecek sanırım bebek doğduktan sonrada 😂😂
inciata Elif-kurt25 evde öyleyim çalışıyorum ya mecbur haftaya son çok şükür evde iç çamaşırı ile dolaşıyorum denilebilir:):) gecelik elbiseyle dolaşıyorum
Elif-kurt25 inciata en güzeli kuzum napcaksin başka Allah kolaylık versin bir avazda olsun insallah 💕
Elif-kurt25 inciata benimde 18 Temmuz ama suyum fazla doktor hele 38 haftanı doldur belki alırız dedi 🙄