Ruveyda35- Minikmucizelere sanırım vazgeçtim ya yalsn söylemekten zatem korkuyodum ben sadece vicdanim rahat etsin elimden geleni yapmış oluyum diye
Minikmucizelere Ruveyda35- sen bilirsin canım ama dedigin gibi tekrar ayni seyler yasamak cok zor olur ben bile keske kurtajdan sonra hemen baktirsaydim kimyasalda olmamis olurdu dedim bide sizin orda nasi bilmem de bi genetik icin 3 ay sonraya randevu verdiler 3 ayda sonuc icin bekledim 6 ay bekledim cok uzun bi sure
arirangg Ruveyda35- Kimyasallar nasıl oldu, diye sordu. Adetim gecikti, evde test yaptım pozitif çıktı ama birkaç gün sonra adet oldum, dedim. Başka da hiçbir şey sormadı. Tekrarlayan kayıp olduğu için genetik testlerimi yaptı
Nisanyagmurum Ruveyda35- o ne saçma bişey benimde tek düşüktu genetige gönderdiler hemen ne gerekliyse yaptılar sonuç bekliyorum
Ruveyda35- Minikmucizelere ya araştırma hastanesinde oldum güzel ilgilendiler kontrole gittim temiz gayey hamilelik dusuneblrsn dedi ne bilim kimse risk görmüyor
Papatya07- Ruveyda35- Banada ilk düşüğümde birşey olmaz herkeste oluyor denildi araştırma yapılmadı birşeye bakılmadı , ikincisindede kalbi durdu kanda pıhtılaşma çıktı durumunuz varsa özelde yaptırın yada arkadaşların dediği gibi iki kaybım var diyip devlette yaptırın testleri aynı süreçleri yaşamak yıpratıyor insanı
kalbiminpariltisi Ruveyda35- ikinci gebelikte her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanın zaten genetik bölümünde bir sorun çıkmaz çok yüksek ihtimalle, en fazla pıhtılaşma çıkabilir onda da işte kan sulandırıcı isteyin zaten doktorlar önlem amaçlı veriyor
kalbiminpariltisi Ruveyda35- evet doktordan isteyin genetik testte bir şey çıkmaz pıhtılaşma testinde pıhtılaşma çıkabilir onda da iğne veriyolar zaten siz bir düşüğüm var önlem amaçlı iğne kullanmak istiyorum diyin hamile kalınca
Mutluemos Ruveyda35- acaba post mu açsanız izmirde genetik doktoru diye ordan gelen fiyat yorumları doktor yorumları ile patoloji sonucu çıkana kadar araştırma yapar sonra da gider görürsünüz olur mu 🌸
Ruveyda35- kalbiminpariltisi tamam canim sağolun randevumu iptal ettim yalsn söylemek istemedim ys icim rahat etmedi öyle de bakalım inşallah hayirlisyla bişey olmaz bidshaki gebeligimde ben gittim elimden geleni yaptım sonuçta
kalbiminpariltisi Ruveyda35- yani size şöyle söyliyim ben genetik testte yaptım pıhtılaşma testi de yaptırdım doktorum genetik testten bir şey çıkmaz emin ol dedi dediği gibi de oldu pıhtılaşma testinde tek genımde çıktı ve pıhtılaşma testi yaptırmasaydım da önlem amaçlı iğne kullanacaktım yani bir şey fark etmedi aslında siz hamile kalınca iğne isteyin
pandasever Ruveyda35- onu hiç bilmiyorum canım ama baya uzun süre olmuş istersen hastaneyo arayıp yada git sor.
Ruveyda35- Hatice_123456 valla kendimi bildim bileli hastalik yalanindan korkarım gerçek olur diye bakalım özele sorcaz bi je kadarmis