pelinerguvenx herkese merhabalar 29+3 günlük hamileyim istanbulun tercihen avrupa yakasında yenidoğan bakım ünitesi olan hastane doktor arayışım var hem muayene hemde doğum ücretleri bildiğiniz önerileriniz varsa bekliyorum
femme pelinerguvenx atasehir avicenna ile görüşüyorum bende orda varmis yoğun bakim ünitesi güzel de diyorlar cuma görüşmeye gidicem sezaryen 12 bin muayene 500 tl dediler
Melekdrmzn beyza6078 merhaba ben de ona gitmek istiyorum şuan da muayene ücreti nedir hastane bir bilgi telefon dan vermedi memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim sevgiler
pelinerguvenx femme bende şuan da avicenna gültepeye gidiyorum cem beye ama yoğunbakımı olmadığı için tereddütteyim devam etmekle erken doğum ihtimalim var çünkü
beyza6078 pelinerguvenx var evet özellikle sordum onu dogum şuanda 7,500 normal 8500 sezeryan birde temmuzda zam olabilir dedi ama pek çok olmaz dedi ara zam için söyledi fiyatta sabitleyemiyotuz dedi. Diğer hastaneler göre uygun fiyatı
femme pelinerguvenx atasehir deki subelerinde varmis bende orayı istedim ama olmadığı için diğer şubeyi dusundum