Fik Bebişler nasıl sağlıklı mı düz pozisyona girmiş mi benimki 37.6 boy 1206 kilo doktor düz pozisyon almış başı aşağıda dedi magnezyuma başlattı herşey yolunda dedi Allah’a şükür sizde nasıl durumlar
Youngmotherr Fik bende pazartesi gitmiştim 30+6da 1550 gr 41 cmdi doğum pozisyonunda kanala girmeye çalışıyo dedi çok hareket etmiyorum artık bebito hemen gelmesin istiyorum 😂
Koalammm Fik bizde dün gittik 30. Haftadayiz 29+2 41cm boy 1500kg oğlum başı aşağıda dedi güzel birşey galiba bu anladığım kadarıyla. herşey yolunda gelisimide güzel dedi şükür bir sıkıntımiz yok inşallah kolay bı doğum geçirirz 🙏🥰
Fik Youngmotherr hareketleri de azaldı gibi dimi eskiye göre daha az ama güçlü vuruyor sağlıkla gelsinler inşallah
Fik Koalammm amin canım benim evet güzel bişey miş dedim iyimi peki başının aşağıda olması tabi dedi istediğimiz pozisyon bu dedi
Koalammm Fik ay kıyamam ya 😌 Valla şu hamilelik bitsin yiyip içemediğim herşeyin acısını çıkartıcam bende. 😂
Fik Youngmotherr beşik kertmesi mi geliyor yoksa 😂 olamaz önce kızımın kaynanasını iyi tanımalıyım 😱😂