Sdslnby İyi günler anne baba olmadan önce ne gibi kitaplar okudunuz, bu sürece nasıl hazırlandınız, muhakkak okunması gerekli dediğiniz kitaplar var mı, bilinçli birer ebeveyn olmak istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Ebus2045 Sdslnby ben ilk oğluma hamile kalınca hamilelik rehberi diye bir kitap almıştım onda hafta hafta ve aylik gelişimi yazıyordu. Doğduktan sonrada gene haftalık,aylık ve yıllık gelişimini ve davranışlarını ve neler yapmamız gerektiğini yazan kitapçıklar vardı ama bu dergi şeklindeydi. Bı yakınım kursa gitmiş onda varmış bana fotokopisini getirmişti o yüzden size isim veremiyorum. Ama kesinlile okuyun o doğduktan sonraki atak dönemleri falan daha kolay atlatiliyor.
Ireeeeem Sdslnby şu aralar çılgınlar gibi okuyorum ciddi araştırmalar yaparak seçtim kitapları. Size en büyük tavsiyem Aletha solter in kitapları. Özellikle bilinçli bebek isimli kitabı benim ufkumu arşa çıkardı diyebilirim. Ağlamalar ve öfke nöbetleri isimli kitabı da çok başarılı. Bir de 30 milyon kelime diye bir kitap aldım henüz okumadım ama çok övülmüştü o da. Bilinçli bebeği bütün anneler okumalı
Agg0207 Sdslnby bütün beyinli çocuk,evet beyinli çocuk,bebeğinize Fransız kalın,iyi aile yoktur,bütün çocuklar iyidir bu kitaplar şimdilik aklıma geldi ama hepsini tavsiye ederim hepsi çok güzel gerçekten 👍kızımı büyütürken bana çok faydası oldu
Kediler Çocuk psikiyatristi arkadaşımın tavsiyesiyle “bütün beyinli çocuk” kitabını okudum. Daha çok çocukluk dönemiyle ilgili ama çok faydalı oldu, bakış açımı geliştirdi. Okunabilir