lordxivy Aysel Kamerde doğum yapan veya kontrollere devam eden var mı acaba olumlu, olumsuz yorum ve önerilere göre doktor belirlemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
CemrePektas lordxivy medovada Fuat hocaya iyi diyorlar, medova da genel olarak beğeniliyor. Temiz ve ilgili bir hastane imiş. Ben medicanaya gidiyorum orası baya uzak bana.
Tkckvci lordxivy ben muayeneye gidiyorum 36.hftama girdim instgrmdn takip edyrum normal de var ssvd var sezeryan da var.
Eday19 Ben Aysel hocaya gidiyorum hamileliğim güzel gidiyor bi sıkıntı olmadığı için rutin kontrollere gidiyorum memnunum , birazda beklentiyle alakalı bence doktoru tavsiye etmek ya da etmemek, çok hastası var her gittiğimde mutlaka sıra bekliyorum
lordxivy Eday19 hiç duydunuz mu peki daha çok sezaryen yapan bir doktor mu Aslında internetteki yorumlar çok güzel ama burada olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım da birebir deneyimleyen birileri varsa fikir edinmek istedim
Aysenur1606 Haftadayım , ilk haftadan beri Aysel hocaya gidiyorm şu an hersey yolunda. Gayet güler yüzlü hiç bir sıkıntı yok .
lordxivy Aysenur1606 hiç duydunuz mu peki daha çok sezaryen yapan bir doktor mu Aslında internetteki yorumlar çok güzel ama burada olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım da birebir deneyimleyen birileri varsa fikir edinmek istedim
Eday19 Ben sezeryan taraftarı olduğunu düşünmüyorum instagramdan takip ediyorum normal doğumda sezeryanda yaptığını görüyorum
lordxivy Eday19 evet evet bende takip ediyorum her ikisi de oluyor ama sanki sezaryen daha fazla gibi geldi bana okuduklarım da hep o yöndeydi biraz endişelendim
lordxivy CemrePektas evet ona giden herkes çok memnun ama o da o kadar yoğun o kadar dolu ki randevu almak bile mesele
anneolmakzorrrrrr BusraKkgrz çocuğum down sendromlu olmadığı halde bana öyle diyip korkuttu beni Daha sonra rengin hanıma gidince o rahatlattı Bebeğim de doğdu şükür hiç Bi şeyi yok