Tanembebek5 Bebeğim 25 günlük Röntgen çekti doktor gaz dolu dedi. Vicol gaz damlası vermişti ama hiç fayda etmedi eczaneden metigast ı önerdiiler aldım. Bebeğim ıkınmaktan sesi değişti resmen. Yardımcı olur musunuz lütfen? Ne iyi gelir değiştireyim mi?
Ozoooo Tanembebek5 nurse harvers colex şurup ve maflor damla birlikte kullandım oğlum kolilti baya etkisi oldu
Pamukbebegimm Tanembebek5 nurse harveys damla kullandim.Kiraz çekirdeği yastığı iyi geldi. kehribar kolye aldım bir gece toprakta notrleyip gaz sancısı için niyet edip taktım.Kendim hünnap in rezeneli anasonlu anne çayı var günde 2 kupa ondan içtim.Hangisi etki etti bilmiyorum sabahlara kadar bağıran kızım şuan çok daha iyi
Tanembebek5 Ozoooo eczacı metigastı önerdi bunu 2 3 gün kullanayım eğer işe yaramaz ise nurse harveyse geçeyim
Tanembebek5 Ozoooo metigastı mı diyorsunuz? Şuan hâlâ ıkınıyor sabah alır almaz verdim ama etki etmedi sanırım 🥺
Ozoooo Tanembebek5 hemen etki etmesini beklerseniz siz yorulursunuz her damla için geçerli düzenli saati saatine bir hafta kullanmalısınız eğer çok rahatsızsa karnına socak masaj yapabilirsiniz ılık duş ta iyi gelir
Tanembebek5 Ozoooo dün gayet güzel çıkardı gazı akşam ama bugün yine ıkınıyor noldu anlamadım çıkarmadı gaz 😥