Hzzz Beggg merhabalar bayıldım gercekten güzel gunlerde giysin insallah.Nereden yaptirdiniz acaba birde sizce kasım bebeği icin kuması uygun mu yoksa incemi gelir ?
Hzzz Beggg evet muslin olmasini begendim bitde sade olmasi cok hosuma gitti masallah isme erken karar vermissiniz isiniz kolaylasmis benimde ekim sonu kasim bası ama kızımıza isim bulamadik haliyle hast.cikisida askıya alındı ☺
Beggg Hzzz sade şık ve zarif öyle klasik çiçekli dantelli süslemeliler hiç hoşuma gitmiyor açıkçası çok demode. Hamilelik başlar başlamaz bulduğumuz için zorluk yaşamadık isim konusunda🐣🕊
Srp37 Beggg maşallah çok tatlı Rabbim sağlıkla, hayırla giymesini büyümesini nasıp etsin. İlginiz için teşekkürler 🌹
Bediss06 Sibossss Kese içinde göndermişlerdi yıkayıp mis gibi kokuyordu İnstagram astral baby sayfasında yaptırdım ben 12 parça 500 tl ödedim
Yrgnnnnnn Bediss06 bugün aynı deseni sipariş ettim harika görünüyor güle güle kullanın. Ama ben 5 parça 500 verdim keşke daha önce bu sayfayı bilseydim bayaaa zarardayım inşallah malı istediğim gibi gelir. Sizin nasıl 100 yüz pamuk mu
Srp37 beyzanurk2502 ilginiz için çok teşekkür ederim hayırla sağlıkla giysin kuzucuk ilginiz için teşekkürler 🌹
Senaykork Srp37 teşekkür ederim inşallah 🥰 Dantelli olan hls tasarim Kanatlı olan da elababytasarim dan yaptırdım canim