Srp37 Merhaba hanımlar isimli hastane çıkışı için önerileriniz varsa alabilir miyim? Nerelerde yaptırdınız acaba? Fotoğraf da atabilirseniz öneri olsun hepimize
262223-- Srp37 İnstegramdan luladesing den yaptırdım memnun kaldım fiyatı 320 kargo dahil kız olanlarda güzel
Minikmucizemizadematlas Srp37 al Srp37 insta’da “akdenizo” diye bir sayfaya yaptırdım çok çok aşık olarak ve bence çok güzel modelleri var resim yüklemeyi bilseydim bende atardım 😊
Sukran2022 Srp37 ay bi tane sayfa var bende oradan yaptırmayı düşünüyorum instagram da ght_babyshop diye bi sayfa var birde ecem_tasarim_ bu sayfayada bak bence ikisi çok güzel
Srp37 Zeyzey_1405 Maşallah çok tatlı kuzucuk güle güle kullansın. Hayırla büyüsün ilginiz için teşekkür ederim 🌹
minikmucizeemaak Zeyzey_1405 Merhaba üzerindeki isim ve desen işleme mi baskı mı acaba, güle güle kullansın 🤭
Srp37 262223-- Maşallah Rabbim hayırla sağlıkla giyip büyümesini nasip etsin ilginiz için çok teşekkür ederim 🌹
Srp37 ozley Maşallah Rabbim sağlıkla giymesini nasip etsin sağlıkla büyüsün minnak. İlginiz için teşekkür ederim.🌹
262223-- Srp37 amin canım İnşallah ürün kalitesi iyi 2 haftada geldi belki daha fazla oldu yoğun bir sayfa yazıyı taslağını sen seçiyorsun modelini felan ona göre ayarlayıp gönderiyorlar özel dikim yazılar
Bediss06 Sibossss Kese içinde göndermişlerdi yıkayıp mis gibi kokuyordu İnstagram astral baby sayfasında yaptırdım ben 12 parça 500 tl ödedim
Srp37 Sukran2022 Çok teşekkür ederim ya çok güzel sayfalar var korkuyorum çok dolandırılan oluyormuşta🙈