Sekuree Çok kararsızım kızlar devlet hastanesinde yok ayrıntılı illaki özele gıtmem gerekiyor çok pahalı oda, testlerım temız çıktı bilemedim yınede
2minnosannesi_ Sekuree bence yaptırmak gerekli canım çünkü detaylı ultrasyonda organları inceleniyor herhangi bir problem var mı yok mu diye ben fetal dna yaptırdığım halde ilk gebeliğimde de bunda da girdim yine gireceğim
000 Sekuree bence gerekli herşeyini görüyorlar bebeğin önemli bence nesi olup olmadığı nasıl olduğunu en iyi orda anlaşılıyor yaptirmalisin bence
mrvsrcn Sekuree canım nerede oturuyorsun ben Konya’da tıp fakültesinde yaptırdım 450 tl ye normalde ücretsiz ama dolu olduğu için ödeme yaparak ysptirdik. Ben ikili üçlü testi yaptırmadım ama detaylı ultrason yapılmalı bence bebek doğduğu an müdahale edilmesi gereken bir durum olursa Allah korusun önceden hazırlıklı olmak lazım. Araştırıp yaptırmalısınız bence
Eslemim34 Sekuree İlk bebeğim de yaptırmadım bunda da yaptırmıcam. Allah korusun bişi olsa anne karnına ne yapabilirler boşuna hamilelik boyunca stres
Merve43 Eslemim34 anne karnında yapamazlar ama doğduğunda hazırlıklı olunur mesela kalp hastası ise ya da başka bir organında sorun varsa ona göre bir hastanede doğum yapılır ve erken müdahale edilir ayrıntılı ultrasonun amaçlarından biri de bu zaten