8143 Seval0Seval dostinex kullandım canm süt hormanim 35 lerdeydi düşürdü baya 0.83 düştü.kullqndiktan sonra
Mebus Seval0Seval prolaktinim 37 çıkmıştı dostinex kullandım 3 ay sonra falan gittiğimde tekrar yüksek çıkmıştı yani düşürüyor ama yine hemen çıkarıyor bide bu ilacın reçetesinde kullanırken korunun yazıyor bi oku istersen reçetesini
Aysoz Seval0Seval ben kullandım 130lardaydi benim. Hem yüksek prolaktin hem haşimato tiroidi cikmisti bende. Baya iyi bir endokrin doktoru takibindeydim. Tiroit hapı ve prolaktin düzenli kullandim 1 ay sonra femara ve catlatma ignesi ile gebelik oldu. Dostinex kullanirken gebe kalmanin bir sakıncası yok bu arada kendisi bana bazi hipofiz tümörleri olan gebelerde gebeyken dahi kullanima devam ettigimiz ilac korkmana gerek yok demisti. İnşallah guzel haberi alırsınız hemen
Cimcat Seval0Seval dostinex ile prolaktinim 55 lerden 0 lara düştü. Yarısını içiyordum ben bir kutuyu bitirdim.
babyiscoming_ Prolaktin 64 çıkmıştı benim. Ondan önce de hep 25-30 civarlarında seyretti sınırdan yüksekti. En son doktor bu ilacı verdi. Ve 1.36 ya düşürdü bir haftada sadece 2 doz kullanımda çok etkili bir ilaç. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte ❤️
Seval0Seval babyiscoming_ inşallah ben aslında aşılama istedim doktordan iki dişim olduğu için kendiliğinden hiçbir sorun yok bu ilaçları kullan hiçbir sıkıntı yok dedi inşallah sevindirici haber alırız bayramdan sonra
8143 Seval0Seval düzenli kullan canm dusyo deger belki olmaz belki bir ay içinde 2 kere adet olablrsin bende o etki yapti
Cimcat Seval0Seval iyiyim ben hiç sıkıntı yaşamadım haberim bile yoktu prolaktin yüksekliğinden gebelik öncesi testlerimde çıktı. Onun üzerine doktorum kullanalım dedi.Reglimi hep zamanında olurdum çok şükür ki